Gyulladt pattanások ellen?
Figyelt kérdés
8 éve küzdöm pattanásokkal, eléggé az agyamra mennek már. Rengeteg dolgot kipróbáltam, mindenféle krémeket, arclemosót, bőrradírt, kozmetikusnál is voltam, szépen ki is tisztította, de nem tartott tovább pár napnál. Az arcom zsíros, a homlokom száraz (homlokomon nincsenek pattanások) . Szörnyű.. szinte az egész arcom csak a gyulladásból áll.. remélem valaki, aki járt/jár hasonló cipőben az tud rá valami megoldást, mert kezdek megőrűlni már#gyulladás #t pattanas
2017. szept. 5. 08:27
2/7 anonim válasza:
Helyes téplálkozás, zsíros, sós, cukros ételek kerülése. Plusz hormonvizsgálat mindenképpen.
4/7 A kérdező kommentje:
Ez a tota krém tényleg hatásos? Szkeptikus vagyok már ezekkel kapcsolatban egy kicsit
2017. szept. 5. 20:13
5/7 anonim válasza:
Egyedül ez vitte le a gyulladást nekem.
6/7 anonim válasza:
Hiába kenegeted, ha belső eredetű dolog.
7/7 anonim válasza:
Próbáld ki h 1 hónapig nem eszel semmi édességet illetve nasit, zsíros fűszeres dolgokat. Sok vizet iszol ( én zöld teát is ittam) hidd el szemmel látható lesz a változás. Nekem amúgy bevált a szódabikarbóna arcra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!