Tanács férfiaknak pattanások ellen?
Hali!
Egy cipőben járunk,én is most kezdtem el tenni ellene.A többszöri arcmosást ajánlom-mint ahogy az első írta-és próbáld ki esetleg a micellás vizet,vagy a dermofil arcszeszt.Szóba jöhet még ha veszel hígított teafaolajat és rácsepegteted egy vattára.Csináld meg naponta többször.(ugyanígy a propolisz csepp is jó abból 4 csepp kell+kicsit bevizezni a vattát.) Vannak olcsón aktívszenes maszkok,legjobbak.
Ennyit tudtam ajánlani,remélem segíthettem.
Én bőrgyógyászhoz mentem vele. Szintén alkoholos stiftet kaptam és krémet patikából, ha kiszáradna a bőröm.
Neogranormon és kék Lukács krém(tudom,hogy állatoknak való eredetileg) segített a sebgyógyulásban.
Aha illetve bha savas hámlasztás lehet még jó, de ezeknek az ára borsosabb.
Mindenképp javaslom a bőrgyógyász felkeresését és melegben különösen a többszöri arctisztítást. Víz+lemosó+tonik+hidratálás!
Végül rájöttem,hogy ott rontom el,hogy nyomkodom. Nehezen,de megálltam. Mostanra nincs egy db se.
Remélem sikerrel jársz!
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!