Pattanások ellen, mitévő legyek?
Sziasztok. 20 vagyok. Már egy ideje szenvedek a pattanásokkal. Ki próbáltam már szántalam krémet, arcpakolást meg már tényleg minden sz*rt (Zinery-t, fekete szappan, radir, miteszeres arc tisztítók agyagos zöld szappan és stb..)
Igazából van hogy nincs is az arcomon, DE!! a helye sajnos meg marad, van hogy be gyuladva jön ki, van h nem. Akkor van hogy meg marad a helye, van ahol nem.
Próbáltam már a Szolit is. Húsos kajákat eszek, de viszont szoktam mellé enni gyömölcsöeket, zőldségeket.
Tehát mi a probléma? Annyira önbizalom romboló, mások szerint nem vészes tűrhető, de nem más véleménye idegesít hanem saját magamnak nem felelek meg mer engem nagyon zavar.
Félek hogy ebből nem fogok kinőni, mert nyugtatnak azzal hogy ó hát majd kinövöd..
Nekem ugyanígy a citromfűolaj jött be.
Ugyanazt kell vele tenni mint a teafaolajjal :)
Sminkelsz? Mert én mióta nem sminkelek, szinte nincs is pattanásom. Ritkán felbukkan 1-2 de hamar eltűnnek.
20 éves férfi vagyok, tehát nem igazán sminkelek! :D
Patikában lehet kapni ezeket a szereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!