Két szines tincset szeretnék a hajamba. Felcsatolhatós (mü) hajból. Hol rendelhetnék ilyet?
Figyelt kérdés
ugy értesültem ezeket tresszcsattal lehet feltenni (ha néha ki akarom venni).
csak két vékonyka tincset szeretnék (kétoldalra)
aminek ilyesmi hatása van (szóval nem nagyon vastag)
hol rendelhetnék ilyet?
2010. júl. 7. 15:27
1/10 anonim válasza:
foggalmam sincs de nekem is kell ilyen:D xD mennyibe kerül? és bocsi a nem válaszért:$
2/10 A kérdező kommentje:
az ő adatlapján láttam, de már nem lépett be március óta :S ott van lefelé h felcsatolható tincsek :) ilyesmire gondolsz te is? :)
2010. júl. 7. 16:00
3/10 anonim válasza:
Nekem van ilyen tresszcsattos hajam, és eladnám! 1000 forint/db áron vettem, fele ennyiért eladnám, türkizkék színű, és 40 cm, de lehet belőle vágni. Ha érdekel írj!:)
5/10 anonim válasza:
írj a címemre. egyébként 8 pár tincsem van, szóval akinek kell még írhat!:)
6/10 A kérdező kommentje:
huhh jól hangzik :) én már irtam (vivy...stb cimröl:)) előre is köszi majd a választ!
2010. júl. 7. 16:31
7/10 anonim válasza:
hát nekem nem jött meg :O küldd el mégegyszer légyszi
8/10 A kérdező kommentje:
okéss elküldtem :)
2010. júl. 7. 16:41
9/10 anonim válasza:
Ha nem kell a haj, legalább írhattál volna egy levelet, hogy ne várjak rád, de azért köszi, nagyon kedves vagy..:)
10/10 A kérdező kommentje:
e-mailban megirtam az okát. sajnálom hogy ilyen megerőltető volt az a két nap várakozás.
2010. júl. 13. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!