Mit tegyek a hidrogénszőke hajammal? Festjem barnára az egészet?
Figyelt kérdés
Kb 1 éve nagyon-nagyon világos hajam van, de meguntam már, és borzalmas a hajam állapota, annak ellenére, hogy mindig használok balzsamot, kókuszolajat, hajvégápolót.. Most jelenleg le van nőve 2 cmre, előzőleg szerettem volna bele barna tincseket, hogy sötétebbnek hasson a hajam, de valójában az tetszik a legjobban, mikor a sötétszőke hajamba szőke tincseket rakott, de az nem lesz jó, ha befestem, és abba a tincseket, mert a barnát majd alapból ledobja. :( De arra is gondoltam, hogy csak befestem barnára és lesz ami lesz. Töveket nem szeretném kihidrogénezni most már.2019. máj. 18. 13:10
2/5 anonim válasza:
Kérdezz meg egy fodrászt, hogy mit javasol. De szerintem meg tudja csinálni, hogy csak egy részét festi barnára. Ezt magadnak is meg tudod csinálni, ha ügyes vagy.
3/5 A kérdező kommentje:
Kérdeztem a jelenlegi fodrászom, de ő azt mondta, hogy ha le van nőve, akkor kinkell hidrogénezni, és úgy rá a barnát, de azt akarom, hogy egybe olvadjon a töve és a melír. Persze azt is megkérdezte, hogy nem szeretném-e lilára :D
2019. máj. 18. 15:41
4/5 anonim válasza:
Egy normalis fodrasz siman rafesti a natur szinedet a szoke reszre atmenetbe, ugy, hogy eloszor sotetebb lesz a lenott resz, majd ahogy kopik a festes vissza a natur szinedhez kozelire fog kopni es lefogod tudni noveszteni.
Hofeher/ezust hajjal csinaltam ezt :)
5/5 anonim válasza:
Nekem fehér volt a hajam, annyi, hogy sötét szőke kész festéket használtam, amíg el nem fogyott a szőkítés a hajamból. A barnát ledobta, és bezöldült, ezért volt inkább a sötétszőke(pasik már barnának nézik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!