Férfitársaim! Valakinek sikerült valahogy megállítani a kopaszodását? Valami tipp?
még csak 23 vagyok és kopaszodok, a fejtetőmön.
Elvileg férfias kopaszodás, genetikai eredetű, én pedig teljesen kikészülök már tőle. Kinyír egyszerűen, belebolondulok :(
megállítani nem tudod, max lassítani azzal hogy dht blokkoló ételeket eszel.
de ha elkezdődött nincs visszaút.
max a hajbeültetés, ami jó drága.. sok százezer, milliós "befektetés"
Az a bajom a hajbeültetéssel, hogy elvileg nem mindenkinek sikerül.
Voltam hajgyógyásznál, kérdeztem tőle ezt, és ő tájékoztatott h korántsem 100%, hogy mindenkinek sikerül. Mesélte, hogy voltak ügyfelei, akik kétségbeesésükben megcsinálták.
Elmondása szerint, volt akinél csoda történt, de volt, akinek nem maradt meg a beültetett haj, és végeredményben még kopaszabb lett mint ami volt.
A másik az, hogy MÉG van "elegendő hajam", de ahogy ez fogy, úgy leszek egyre ocsmányabb, tehát még relatíve "sok" idő, míg lenne értelme nálam a beültetésnek.
Ahogy én tudom, itt nem a "profizmussal" van gond, hanem nem mindenkinek a fejbőre fogadja ELVILEg be a hajhagymák átpakolását, ennyi.
És számomra de, ku_va nagy tragédia, mert olyan alkat vagyok, aki kopaszon úgy nézne ki, mint egy leukémiás, szóval kösz, de nem.
Hajjal se nézek ki sehogy, hát még anélkül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!