Segítség! Vizelés problémák?
Sziasztok!
19 éves fiú vagyok, egy ideje vizelési problémákkal küszködöm.
Szedtem már antibiotikumot (Tarivid-Richter), voltam vizeletmintát adni, amely eredménye azt mutatja minden rendben van, és kaptam vizeletfertőtlenítő port is.
Mindezek ellenére a problémám csak enyhült (jelentős mértékben), de nem szűnt meg.
Van mikor kibírok 3 órát vizelés nélkül, de néha másfél óránként járok wcre.
A legnagyobb problémám az egésszel pedig az, hogy januárban egyetemi vizsgák sora áll előttem, és a szóbeli vizsgák ugyebár elhúzódnak azért rendesen, én pedig attól félek, hogy nem fogom kibírni, hogy ne kelljen mosdóba mennem, amíg végzek. Egyrészt mégis csak vizsga, nem illik ki-be szaladgálni, meg lehet a tanárnak se tetszene.
Bárkinek erre valami tipp,praktika ami beválhat?!
Segítsetek légyszíves! :(
Előre is köszönöm!
Miért ne lehetne WC-re járkálni?
Próbálj meg keveset inni előtte. Én azért szólnék, hogy van ilyen problémád és, hogy többször ki fogsz menni.
Mert szóbeli vizsga, és valószínűleg zavarná az éppen vizsgázót, mellesleg nem minden tanár tűri el, mondván "felnőttek vagyunk, kibírjuk"
Azon gondolkodtam hogy a vizsgák előtt a vizsgáztató tanárral lebeszélem, hadd legyek az elsők között.
Egy biztos megoldást tudok mondani.
Vegyél férfiaknak való pelenkát,és vizsga napján csomagold magad bele. 12 óra vizeletét is megtartja .
Sörözgess addig, hadd edződjön!
Kivizsgáltatnám ahányszor csak kell ahhoz, hogy megtalálják és kezeljék az okot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!