A pasiknak a szőke vagy inkább a fekete (sötétbarna) hajszín jön be jobban?
Párom a barna és a fekete hajú lányokat szereti jobban. :)
De szerintem az a fontos, hogy jól álljon NEKED. ;)
Én mint nő, észrevételem, hogy a pasiknak (nagy részének) a fekete és a sötétbarna, barna hajú lányok jönnek be...mármint azokra figyelnek jobban fel.
Ezt onnan tudom, hogy nekem világosbarna a hajam és kék a szemem, világos a bőröm. És kipróbáltam a feketét és az egészen sötétbarnát, persze csak színezőt! Szerintem borzasztóan állt és nagyon sápasztott de minden pasi felfigyelt rám!
Ez komoly!!! Sőt oda is jöttek udvarolni. De én nem szeretem a sötét hajat mert öregít és sápaszt.
Ezért kikopás után szőkésbarnára festem. Az is jól áll, főleg a kék szememhez és a fehér bőrömhöz, de a pasik már nem figyelnek meg annyira.
De nem érdekel, mert én ezt a színt szeretem.
Már gondolkodtam azon is, hogy beszínezem a szemöldökömet sötétbarnára és a hajamat is, és akkor hófehérke leszek. A kék szemem csak úgy rikítani fog....na de félnék, hogy megbánnám.
A pasik talán 10 %-a szereti a hidrogén szőkét, kivéve, ha anő szép arcú és olyan mint egy modell (pl. a Garnieres csaj a reklámban...na az szép) de nem ilyen plázapii*csák.
Nekem a sötét haj tetszik jobban, de csak természetes színben.
F
Barnán őszintén mondom senki észre sem vett!
Most világosszőke hajam van, míg kiszállok az autóból és bemegyek az üzletbe, egy halom férfi szól be meg bókol.
A fiú ismerőseimnek mind a szőke hosszú (!!) haj tetszik.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!