Nők! Mi a véleményetek a “man bun”-os (férfi kontyos) fiúkról?
Figyelt kérdés
2019. máj. 11. 21:08
11/20 A kérdező kommentje:
#10: Lehet hogy unalmasnak tűnnek, de legalább nem kell naponta 15 percet a hajukkal bajlódniuk, hétvégente meg 30-at mosással meg szárítással: nőként sokkal jobban bejön egy egyszerűbb pasi, mint egy olyan aki csakis magával van elfoglalva hogy hogy nézzen ki a kis kontyocskája/copfoskája :))
2019. máj. 12. 01:21
12/20 anonim válasza:
Nekem csak az tetszik amikor hosszú hajú férfi viseli így a haját. pl: [link] Az oldalt felnyírt, felül hosszú kukászsák haj nagyon nem tetszik.
13/20 anonim válasza:
Meghalt szegenynek a fodrasza.
Nem jon be.
14/20 A kérdező kommentje:
Hát, nekem ez az utolsó se jön be: túlságosan "try-hard" hatást kelt
Maga a srác jól néz ki, de még jobban állna egy 1-2 napos borosta és rövid haj neki
2019. máj. 12. 03:31
15/20 anonim válasza:
Nagy százalékban röhejes az ilyen hagymafej, de láttam már olyat akinek nagyon jól állt. Nekem speciel az a rövid nem tetszik amiket linkeltél
16/20 anonim válasza:
Ízlések és pofonok. Nekem sem jön be, ha egy férfi a haját igazgatja, fésültgeti, max. tinikorban még elmegy a zselézgetés, de nem bírom elképzelni, hogy erett férfiember ezzel foglalkozik
17/20 anonim válasza:
Nekem tetszik, pl. az egyik hozzászóló által linkelt kép is. Szerintem vannak, akiknek ez jól áll és akkor szexi. Akár kiengedve is, kicsit kócosan, lazán, hullámosan, viszont az ilyen nagyon hosszú vagy szögegyenes, piperkőc, "rockeres" hosszú haj már nem jön be nekem sem. Az általad linkelt oldalt felnyírt típus pedig abszolút nem tetszik. Az a fazon max. akkor jön be, ha hosszabb a hajuk és nem full kopasz oldalt, hanem azért ott is van normálisan hajuk, csak középen mégis hosszabb.
18/20 anonim válasza:
Miért kell lepontozni valakit, amikor a kérdésre adott választ?
Attól mert valaki nem ért egyet mással, még nem kell lepontonzi, mert azok a kezecskék nem arra valók, hanem a válasz hasznosságát kell vele értékelni
19/20 A kérdező kommentje:
Én (kérdező) nem pontoztam le senkit, sajnos ez mindig így megy ezen az oldalon: ahelyett hogy értelmesen elmondanák miért gondolják másképp, egyszerűbb nyomniuk egy piros kezet :S
2019. máj. 12. 15:55
20/20 anonim válasza:
Tarkopaszra borotválni inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!