Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nők! Mi a véleményetek a “man...

Nők! Mi a véleményetek a “man bun”-os (férfi kontyos) fiúkról?

Figyelt kérdés

2019. máj. 11. 21:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
66%
Hogy nagyon ràjuk férne egy fodràsz!
2019. máj. 11. 21:20
 2/20 anonim ***** válasza:
75%
Nekem nagyon nem jön be.
2019. máj. 11. 21:20
 3/20 anonim ***** válasza:
82%
Borzasztó. Én kutacs fejűnek hívom őket. Úgy néz ki a fejük, mint egy fazék, aminek azzal a kutacs megfogásával lehet levenni a fedelét
2019. máj. 11. 21:27
 4/20 A kérdező kommentje:

Nekem vegyesek az érzelmeim ezzel kapcsolatban: egyrészt igénytelen, ezért nem tetszik, de ugyanakkor tiszteletre méltó hogy ott mernek feszíteni benne (alatta? :D) nagy büszkén annak ellenére hogy röhejesen néz ki

Nekem az ilyesmi (military high and tight) haj jön be, mint amit sorozáskor kapnak a katonák: abból is az, amit 10 perc alatt össze lehet hozni, nem pedig olyan amin a homlokánál tökéletesen sima, egyenes vonalban van borotválva a haja, azok eléggé langyi hatást keltenek: nem mintha bajom lenne a melegekkel, de egyáltalán nem természetes

Ami tetszik: [link]

Ami nevetséges: [link]

2019. máj. 11. 21:33
 5/20 anonim ***** válasza:
Nekem az ilyen hajak tetszenek, amiket linkeltél. Barátomnak én szoktam vagnix de ilyen átmeneteset még nem tudtam vágni, pedig nagyon tetszik
2019. máj. 11. 21:36
 6/20 anonim ***** válasza:
25%
A man bun konkrétan SENKINEK sem áll jól. Még egy 10/10-es férfi is nevetségesen néz ki vele.
2019. máj. 11. 21:53
 7/20 anonim ***** válasza:
66%

A manbun akkor jó, ha felül egy foltban már seggkopasz vagy, akkor ezzel el tudod rejteni, mert mindenhonnan körben ráhúzod a hajad és a folt fölött összekötöd.

Mondjuk ha csaj vagy és a klubban összejössz egy ilyen manbunos hipszterrel h milyen trendyke, aztán másnap reggel veszed észre h a tarkójáig ér a homloka, az kicsit ciki.

2019. máj. 11. 22:16
 8/20 A kérdező kommentje:
#7: Azt olvastam hogy ez a szoros csurkázás még rátesz egy lapáttal azokon a helyeken ahol van is haja az emberünknek, szóval lehet az a legjobb ha inkább levágja kopaszra: az még van esély hogy jól is álljon 😄
2019. máj. 11. 22:19
 9/20 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem azért elvétve akad olyan, akinek jól áll:)
2019. máj. 11. 22:54
 10/20 anonim ***** válasza:
95%
Ffuh nekem egyáltalán nem tetszik az ilyen semmilyen frizura amit linkeltél. Nekem az ilyen férfiak konkrétan unalmasnak tűnnek. Sajnálom. Írom ezt úgy, hogy a man bun stílusért sem rajongok, mert mindig csak nagy arcú nagy szakállas hipszterek jutnak róla az eszembe.
2019. máj. 11. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!