Lányok! Szerintetek mennyire jó ez a hajstílus?
Figyelt kérdés
Kb 1-2 éve van ilyen lófarokba kötött hajam, de nem tudom hogy manapság ez még mennyire "divat", vagy hogy mennyire néz ki jól. Fej alakomhoz illik sok ember szerint de nem tudom eldönteni , hogy higyjek e nekik. Nektek mi a véleményetek róla ?
Kép : [link]
2019. márc. 5. 19:16
1/7 A kérdező kommentje:
Kimaradt: 16/F
2019. márc. 5. 19:17
2/7 anonim válasza:
Nem tetszik. Olyan ápolatlannak tűnik. Ha mindig össze van fogva, akkor le is vágathatod.
3/7 anonim válasza:
Nekem tetszik :) . Imádom amikor egy fiú így hordja a haját és a stílusához is illik.
20/L
4/7 anonim válasza:
Gondolom ez egyénfüggő, de nekem szemely szerint valamiért nem is jönnek be a hosszú hajú pasik, ez a haj meg tenyleg nem. De ha azt mondod jól áll nekdd és jól erzed magad vele akkor hagyd meg 😊
5/7 anonim válasza:
En szeretem a hosszuhaju pasikat :)
6/7 anonim válasza:
Teljesen jó, ne aggódj miatta. :)
7/7 anonim válasza:
Sokkal jobb lenne a tarkopasz inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!