Nagyon ciki ha nem borotválom a lábam és a hónaljam? 15/L
Velem is ez volt :) [13 vagyok, idén], de aztán végülis megengedte. Beszélj vele, hass rá, én olyan szövegeket lenyomtam neki, hogy csak na :)
Am. szerintem borotválkozz, főleg hónaljon, ott nagyon durva, ha felemeled a kezed, és kilóg a kutya :S
és ha meglátja hogy borotválod mi lesz? visszaragasztja a szőrt? :D hülyeség. a pinád is szőrös? o.O
15/L
az tényleg gáz ha dühös..de ő szőrtelenít?? ha igen, akkor mond neki hogy nem vagy már kislány. Melltartót se hordasz? Azt nem hordanak a kicsik, mert nincs szükségük rá, és nem is szőrtelenítenek,mert nincs szükségük.de ahogy egyre nagyobb vagy, vannak elvárások,normák.. csak te jársz rosszul ha szőrösen járkálsz. így ne is próbálj tetszeni a fiúknak, és könnyen nem is lesz barátnőd az új suliba..elvégre először a külsőt nézik meg a lányok is, utána mennek oda trécselni..borotváld le!!
15/L
Jó de nehogy már azért ítéljenek meg ahogy kinézek...
ÉS hordok melltartót, ez tényleg egy alap dolog.
És amúgy hány éves vagy(az aki mondta hogy nem ciki)??? De nem azért csak kíváncsiság, hogy vajon hány éves korosztály gondolja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!