Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon ciki ha nem borotválom...

Nagyon ciki ha nem borotválom a lábam és a hónaljam? 15/L

Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 18:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

egyszóval:igen

napjainkban egy nő már sehol sem lehet szőrös,ehhez szokj hozzá és 15 évesen már sztem szőrtelenítened kéne,mielőtt megszólnak.

2010. júl. 6. 18:49
 2/23 A kérdező kommentje:

Én szivesen csinálnám, de anya nem engedi :(

De én is félek, hogy megszólnak, főleg hogy új suliba kerülök.

2010. júl. 6. 19:05
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

figyu, velem is dettó ugyanez volt 13 évesen. Aztán elmentem egy boltba (élelmiszer) és vettem egy csomag gilette borotvát. Eldugtam a szekrény aljába. Úgy számítottam, hogy akkor borotváljak kb. amikor nincs itthon senki, vagy hogy nagyon elfoglaltak legyenek és még véletlenül se nyissanak be (mert nálunk néh beszoktak ha kell valami). a borotvát meg mindig a pizsamába csavartam be és úgy vittem be a fürdőbe, és amit levettem gatyát vagy pólót, abba vittem vissza a szekrénybe...Aztán anya látja hogy sima a lábam, de nem szólt semmit.. :) ez a te életed, és egyáltalán nem egészségtelen,káros, stb. mint ha cigiznél pl. Ez már a mai világban elvárás...És nem túl szép anyucinak hazudozni meg a háta mögött csinálni valamit, de ha egyszer ezt muszáj...

Szerintem borotválj.. :)

15/l

2010. júl. 6. 19:14
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát borotváld le és kész ha már le lesz akkor nem tud mit csinálni:D

Én így voltam a szemöldök szedéssel,anyum mondta hogy nekem szép a szemöldököm és ne szedjem,de túl vastag volt és nekifogtam kiszedni ha már nem mehettem kozmetikushoz.Aztán már nem volt mit tegyen végül is tetszett neki:).

2010. júl. 6. 19:18
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

sztem elég cinkes a csaj ha nem borotválja magát:S

főleg honaljon:Smeg ott

2010. júl. 6. 19:28
 6/23 anonim ***** válasza:
47%

Nem ciki.

F

2010. júl. 6. 19:37
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
szerintem az. főleg hónaljon, mert mondjuk lábon nem mindenkinek olyan fekete erős. de azért ott is kéne.
2010. júl. 6. 19:53
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez gáz. Mármint ne értsd félre, nem akarlak kigúnyolni meg semmi, de a mai világban már mindenért megszólnak. Ha te érzel késztetést, hogy borotválkozz, akkor ess neki, amikor a szüleid nincsenek otthon (vagy este fürdéskor. Inkább akkor amikor egyedül vagy, mert akkor nyugodtan csinálhatod és nem kell idegeskedni hogy rajtakapnak. nem tudom anyukád mennyire lenne ideges, ha észrevenne, de először lehet, hogy meg kéne mégegyszer próbálni beszélni vele. Hátha.. ;) Mondd meg neki, hogy a korodbeliek már mindd borotválkoznak és nagyon kigúnyoltak, amiért te nem borotválkozol (még ha ez nem igaz, akkor is mondj valami hasonlót). És ha így sem engedi, akkor pedig csináld meg engedély nélkül. ;) Amúgy nekem 13 évesen volt, hogy mondtam anyának, hogy szeretném leszedni a lábamról a szőrt. Azt mondta, hogy csak rosszabb lesz és hiba elkezdeni. én mondtam rá, hogy akkor is szeretném. és akkor megkértem, hogy segítsen először. és akkor ő megcsinálta a lábam. :) Sok sikert!

15/L

2010. júl. 6. 19:54
 9/23 anonim válasza:
100%
figyu 13 éves vok és a mindennapjaimmá vált hogy bolotváok/epilálok hónalj-láb-bikinivonal anyumnak nem tetszett de én mondtam neki hogy mindenki zt csinéálja és nincs az mint régen hogy mindenki szőrös és mondtam h egyik bnőm jár kozmetikushoz és hogy adjon rá pénzt mert szeretnék és már egy hét mulva mehetek is titokban csinálg h anyud ne lássa ha nem szeretné de egy idő után állj a sarkadra és beszélj vele sok sikert
2010. júl. 6. 20:14
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

mindenféleképpen borotválj

anyukádnak nem kell tudnia róla

2010. júl. 6. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!