Punci epilálás? Hogyan?
Sziasztok!
Most kezdek aktív szexuális életet élni a párommal és hát felmerült az intim szőrtelenítés kérdése. Leborotváltam, de valami borzalmas lett. Ezért gondoltam, hogy helyette áttérek az epilálásra. Bírom a fájdalmat, lábamat, meg a hónaljamat is epilálom már régóta. Viszont tökéletesen szeretném csinálni, hogy szép legyen és ne legyen semmi probléma. Ezért kérlek Titeket, hogy írjátok le a tapasztalataitokat, pontosan mit hogyan csináljak, mivel kenjem be előtte/utána? Az egész puncit le lehet epilálni? Ott a fenekemnél is, ahol nő szőr? Ha igen, akkor ott hogyan? A fájdalom nem probléma, azzal megbirkózom.
Előre is köszönöm a hasznos válaszokat! :-)
nem kötelező ám csupaszra borotválni ott lent. nekem sose volt kényelmes. én vettem egy olcsó hajvágó gépet és a 3mm-es beállítással szoktam rövidre vágni. nem viszket, nem pirosodik, nem nézek ki úgy mint egy pubertáskor előtti kislány. nekem így tökéletes
de ha mindenképpen kopaszra akarod, én inkább gyantával próbálkoznék, mint epilátorral. vagy ha az se jön be, akkor próbáld azt hogy a szőrnövekedés irányába húzod a borotvát, és utána használj hintőport a területen! csökkenti a pirosodást és a gyulladást, sokkal kényelmesebb mint szárazon.
Nekem sosem volt problemam a borotvalkozassal, de ugy emlekszem mikor elkezdtem szorteleniteni en is borzalmasnak gondoltam (akkor lehettem 11 eves talan.. esztetikai okok miatt, borzasztoan zavart es zavar a mai napig a legkisebb szor is) szoval lehet nem csinaltad rosszul, csak furcsa meg neked elsore.
De van kulon intim helyre valo borotva is !
"Nagyon örülnék, ha valaki le tudná írni pontosan :)
" "punci"
Ezt a kérdést nem csaj tette fel, hanem a szokásos perverz. Google a barátod, ha mégis lány vagy...de kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!