Valaki próbálta már a cukros szőrtelenítést?
Persze. Házban "kellemes" szaggal jár páraelszívóval is, amiben + amivel csinálod áztatással lejön meleg vízben. És úgy is sikertelenül csinálod, tehát a beleölt idő, energia, illetve cukor a semmibe vész :D
Én többször próbáltam, de nehéz azt az állagot elérni, a legjobb állagot, amit sikerült elérnem az se volt tartós, egyszerűen rossz lett, max 1-2 húzásra volt elegendő (de nem volt az igazi). Jobbra nem sikerült megcsinálnom, inkább hagytam. Tehetsz egy próbát igazából, de elsőre szerintem ne várj csodát! Ha pedig szerencséd van, akkor jól jegyezz meg mindent, hogy reprodukálható legyen!!! :)
Én a módszer hatékonyságában nem kételkedem... csak hát otthon elkészíteni tényleg nem olyan egyszerű. A cukor pedig forró, vigyázz vele!
A dm-es tégelyes cukorgyanta nagyon jó narancssárga tégely és a szőr növekedésével ellentétes irányban tudod felkenni aztán a amerre nő a szőr lehúzod nekem nagyon bevált egyáltalán nem fáj
L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!