Epilálás után, vagy esetleg előtt érdemes bekenni magam testápolóval? (vagy bármi mással)
1. ne kend be magad semmivel
2. vízben epilálni? agyadat szoktad gondolkodásra használni, kislány?
Inkább fürödj le előtte, puhítsd fel a bőröd, és utána szárazon epilálj!
Esetleg epilálás után az intim területet alkohollal fertőtlenítsd le, a többivel nem kell foglalkoznod.
Vízben is tökéletesen lehet epilálni egy arra megfelelő epilátorral, gondolkodásra te is használhatnád azt a gumót a fejedben :)
Egyébként nekem vízben kevésbé fáj, de inkább "hangulatfüggő": néha jobban, néha kevésbé fáj. Nagyon érzékeny területeket jobb vízben szerintem, csak körülményesebb. Vagy a felület legyen víz alatt(kádban), vagy pedig folyó víz alatt(zuhanyzás), mert szimplán vizes felületen nem hatásos. Ha vízben csinálom én hideg vízzel le szoktam utána zuhanyozni, ami nem feltétlen a legkellemesebb, de bevált + később kamillás hintőporral is meghintem magam :)
Ha szárazon csinálom, akkor csak hintőpor, akár epilálás előtt is.
Előtte testápoló nem jó, max előtte nap, inkább használj bőrradírt. Utána ha bír valamit a bőröd és nem pattog ki(+segít), akkor akár mehet rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!