Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lanyok, ti hogy hordjatok...

Lanyok, ti hogy hordjatok intim teruleten a szorzetet? Nektek nem fura amikor teljesen le van szedve a szor onnan?

Figyelt kérdés
2019. máj. 3. 02:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%
Nekem nincs leszedve
2019. máj. 3. 05:36
 2/12 anonim ***** válasza:
32%
Nekem sincs leszedve. Úgy, ahogyan nől.
2019. máj. 3. 07:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem fura. Nekem sokkal jobb.
2019. máj. 3. 08:15
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Én leszedem. Nem szeretem ha hosszabb.
2019. máj. 3. 08:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is teljesen leszedem. Már az zavar ha nő.
2019. máj. 3. 09:07
 6/12 anonim ***** válasza:
En egy vastagabb csíkot szoktam meghagyni
2019. máj. 3. 11:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem fura, nekem sokkal jobb, ha sima, jobban érzem magam a bőrömben.
2019. máj. 3. 14:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem már az a természetes
2019. máj. 3. 21:04
 9/12 anonim ***** válasza:
41%
Évekig borotváltam, totál csupaszt én sem szerettem, húsos vagyok ott lent, és nem "állt jól" neki. Így egy vastagabb csíkot hagytam. A mostani (és bízom benne hogy a nagy ő) párom viszont szereti ha eredeti,így már nem kínlódok a leszedéssel és sokkal kényelmesebb és nincs vele macera. :) ha nőgyógyászhoz megyek akkor leszedem,ill.szülés előtt is leszedjük ( majd a párom,mert én már valszeg'nem fogok odaférni a picaktól :D ). Most 11 hetes vagyok. :)
2019. máj. 3. 21:55
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan nem értelek titeket. Mekkora retardáltnak kell lenni ahhoz, hogy így lepontozzátok azokat, akiknek nem tetszik az álláspontja?! Mer' csak a csupasz, babapunci a jó, a lóarcú gebéken. Beteg a világ. Mindenkinek más tetszik, mindenki úgy hordja ahogy akarja. Főleg egy ilyen kérdés alatt... Te jó ég

Pont a vélemény volt a lényeg. Istenem.. ettől még ugyanolyan hasznos a válaszuk, hogy nektek nem tetszene úgy a puncijuk. Jézus ereje xD nem nektek kell nézegetni. Mert amúgy ki más pontozna le ilyen választ mint egy férfi. Nem hozzád szól ez a kérdés, szia.

Amúgy nekem rövidre van vágva, ha leszedem, a bőröm csúnyán begyullad, és fáj is. De mikor leszedtem, az szokatlan volt, de nem mondanám furcsának.

2019. máj. 5. 03:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!