Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Intim teruleten borotvalas...

Intim teruleten borotvalas utan nagyon kipattog a borom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Gyantara nem merem raszanni magam,egyszer probaltam,majd elajultam es beverzett a bororm pedig kozmetikus csinalta. Azota inkabb borotvalom,de nagyon kipattogzik. Valami tipp amitol elmulik/nem lesz ilyen kipattogzott?
2017. ápr. 1. 15:38
 1/9 anonim ***** válasza:
puder
2017. ápr. 1. 15:53
 2/9 Jorck válasza:
Ne villanyos borotvát használj, hanem kézi; lehúzósat (borotvazselével).
2017. ápr. 1. 16:00
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Ne borotváld! Vagy azt akarod, hogy bőrtüsző gyulladásod legyen?
2017. ápr. 1. 16:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Kedves 3-as! Éve óta borotválom,ugyan így a lábam,karom, hónaljam, semmilyen gyulladásom nem volt az idő alatt
2017. ápr. 1. 16:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Én a Balea men borotválkozás utáni balzsammal kenem be, és tényleg segít. A sensitiv vagy ultra sensitiv változatot vedd, abban nincs illatanyag. Így mindegy, hogy férfi termék. A női változatok mára amúgy is több általában
2017. ápr. 1. 18:00
 6/9 anonim ***** válasza:

normális vagy??? púder?? gondolom pasi vagy, mert ilyen elmebeteg választ egy nő nem írhatott.

a púder csak még jobban be fogja tömíteni a begyulladt területet és nem hagyja szellőzni!

Kérdező: borotválás után fertőtlenítsd le akár férfi arcszesszel is, ha meg továbbra is begyullad, akkor főzz kamillateát, és borogasd azzal, a kamilla jó gyulladáscsökkentő

2017. ápr. 1. 18:26
 7/9 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok. használj mindig tiszta borotvát, ne valami agyonhasznált vackot, és kend pl bébiolajjal. én azzal szoktam (aloeverással), hipoallergén, nyugtatja, és puha is lesz.
2017. ápr. 2. 01:14
 8/9 kaninchen1971 válasza:
Én tusfürdőt használok borotvahab helyett és azóta nincs problémám
2017. ápr. 2. 01:47
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem a nivea testápoló jött be, reggel és este bekentem minden nap.
2017. ápr. 18. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!