Borotvaljam vagy csak roviditsem a peniszemen a szorzetet? Es ha borotvaljam akkor azt hogy?
Figyelt kérdés
2009. márc. 4. 00:41
1/8 anonim válasza:
ahogy akarod ugy csinald te magad dontod el en eletembe soha nem vagtam le meg oda sem nyultam olloval
24/fiu
2/8 anonim válasza:
Ez igazából egy férfinak kevésbé fontos. Egy Nőnél már szerintem fontosabb esztétikailag, manapság elfogadottabb a borotvált (vagy ritkított) szőrzet.
Én csak a zacsin borotválom meg kicsit a pénisz tövénél a többi helyen néha visszarövidítem egy kicsit, így van is meg nincs is.
22/f
3/8 anonim válasza:
Én csak néha visszavágom a férjemnek, amikor nagyon elburjánzik alul, de sose borotválja vagy borotválom neki, annyira azért nem zavar. Meg szerintem neki is esetleg kellemetlen lenne, amikor kezd 'borostásodni', engem is irritál és szúr pár nappal borotválás után.
4/8 anonim válasza:
Szerintem a borotva nem jó még pasiknak sem mert ugyan ugy visszanő pár nap mulva és rohadtul szúr.AKkor inkább gyanta.De ha vágsz belőle ugyis jó.Te hogyy akarod?
5/8 anonim válasza:
Nehogy leszedd teljesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. Kib@szottul szúrni fog, amikor nőnek vissza a szőrszálak, még lehet, hogy ki is sebesedne az össze-vissza szurkálástól.
2. Undorító egy férfi 0-szőrzettel pont a legférfiasabb pontján. Ha már annyira zavar, hogy dzsungel, inkább csak vágd le kicsit ollóval.
6/8 anonim válasza:
Le ne borotváld, borzasztó visszataszító. Tizenéveseknél ez most biztos trendi meg divat, de egy érett normális nő elküld a vérbe a csupaszcsiga farkaddal. Persze ha neked kifejezett igényed a csupaszság akkor csináld. De tudjál róla, hogy a borova nagyon fog utána szúrni, gyanta meg háááát vagy kibírod vagy nem.. akkor inkább olló. De szerintem egyik sem.
7/8 anonim válasza:
egyáltalán nem divat nálunk sem(14 vok),hogy totál leborotválják a fiúk.Amúgy attól több lesz,és szúrni fog.Meg azért legyen ott szőr.Vágd rövidre ha zavar!
8/8 anonim válasza:
Szerintem borotvád le nyugodtan, hiába mondja mindenki, hogy több lessz meg ez meg az. Hülyeség, én 2 éve borotválom (15 éves vagyok)és azóta már megszokta a bőröm és nem szúr, és egyeltalán nem lett több se erősebb a szőr. Másrészt amikor megizzad nem lesz annyira szagos, és sokkal jöbban néz ki. És gondolom sokan jártak már úgy, hogy mikor elélveztek és ráfolyt a sperma a szőrre elég macerás eltávolítani. Rengteg sok jó érv van még a borotválás mellet, az ellenérvek viszont hülyeségek, csupa olyanok irogatját akik még le se borotválták akkor ők honnan veszi. Én egyébként nem teljesen kopaszra borotválom hanem fazonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!