Hány évesen kezdtétek el szőrteleníteni magatokat?
Most a lányok válasza érdekel...arra lennék kíváncsi, h hol, hány évesen kezdtetek borotválkozni/gyantázni/epilálni
Légyszi így válaszoljatok pl.: hónalj-x évesen
Amikre kíváncsi vagyok :comb, bajusz, köldök alatt has(inkabb ugye a szőrösebbek...), és odalenn...
hónalj és láb 11
punci 12
kar és alhas 16
A combomat, bajuszomat és a hasamat is szőkíteni próbáltam először, több kevesebb sikerrel.
Aztán olyan 15-16 éves koromban kezdtem gyantázni a bajuszomat, meg nyáron a hasamat. Meg időnként nyáron leborotváltam a combomat is. Ez még most is így van (22 vagyok), a combom meg a hasam most is szőrös például.
Intim részen először a bikinivonalat borotváltam, amikor már kilátszott. A fazonraigazítással akkor foglalkoztam először, amikor barátom lett 16 évesen, de amúgy azóta is csak egyszer volt teljesen leszedve, és annyira idegen látvány volt, hogy azóta sincs rá igénye egyikünknek sem.
Nekem még a karom szőrösebb, azt 14-15 éves koromban epiláltam le először.
A lábszáramra és a hónaljamra nem emlékszem, az hamarabb volt.
Láb térdig és hónalj 14 körül.
Intim és láb végig 19, mikor barátom lett, előtte odalent csak a bikini vonalat pl.strand előtt.
Máshol nem szükséges nekem, igazából a combomon is alig látszik ha szőrös, de azért leszedem onnan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!