Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért vagyok még mindig...

Miért vagyok még mindig nagyon pattanásos?

Figyelt kérdés
Használok/használtam rengeteg féle kenőcsöt, krémet, maszkot, olyat is amit bőrgyógyász írt fel, szedtem gyógyszert is amit ő írt fel, nem eszek cukrosat, csokit, csipszet, magvakat, diót, mogyorót, nem iszok üdítőt, megiszok napi 3liter ásványvizet, sportolok, eszek zöldséget gyümölcsöt, és még mindig tiszta pattanás és piros gyulladt az arcom.. Nyilván régebben ezek előtt rosszabb volt de még mindig eléggé olyan vagyok.. Mit tegyek? Teljesen el vagyok már keseredve.. 16/F

2019. ápr. 30. 20:13
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Sajnálom, de ehhez idő kell. Ne nyomkodd a bőröd, ne kenj rá semmit amit nem a bőrgyógyászod ajánl. Ha szeded a gyógyszereid, 1-2 éven belül jobb kell, hogy legyen.

Ezek nem.olyan dolgok amik egyik napról a másikra fognak eltűnni.

Ezt a vidit nezd meg:

[link]

2019. jún. 23. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!