Mit tegyek ha annyira pattanásos a fenekem hogy már ülni se tudok rendesen annyira fáj?
Mielőtt bőrgyógyászhoz mennél, kérdezem én, egészségesen étkezel, iszol minimum 2 liter vizet naponta és mozogsz rendszeresen? Esetleg van ételallergiád?
Borogasd kamillateával! Az jó gyulladáscsökkentő.
Cink rázóst kérj a patikában gyulladt pattanásra (magisztrális készítmény) és amilyen gyakran tudod, kend be vele vékonyan.
Gondolom egész nap ülsz, érdemes lenne ezen is változtatni.
Antibiotikumot nem szedhetek.
Egészségesen nem mondanám hogy étkezek, de viszek be A, B, C, D, meg egyéb vitaminokat a szervezetembe kapszulák/gyógyszerek útján. A folyadékbevitelem pedig szerintem simán meg van annyi. Mozgok eleget, talán még túl sokat is mert képtelen vagyok hízni. Ételallergiáról nem tudok.
Sokat ülök, de pont nem azon a részen jönnek ki hanem fentebb.
Most lehet, hogy butaságot kérdezek, de a ruháid, fehérneműid nem nagyon műszálasok?
Testen levő pattanásoknál a Paula's Choice AHA-s testápolója is segített nekem (csak mocsok drága).
A cink jó ötlet.
Hiába szedsz vitamint, ha minősíthetetlen ételeket eszel. A sok sz.rnak, salakanyagnak attól még valahol távozni kell. Valakinek az arcán, neked pl. a fenekednél.
Miket eszel?
Nem jó, ha túl sok zsíros, olajos ételt fogyasztunk.
Az vagy, amit megeszel.
És hiába pontoztátok le 0%-ra a válaszom, attól még ez is lehet egy opció a kérdező problémájra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!