Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, nektek sikerül leborot...

Lányok, nektek sikerül leborotválni ott lent tökéletesen?

Figyelt kérdés
Vagy csak nekem nem akar sikerülni? Illetve párotokat zavarja szex közben ha nem sikerül minden egyes apró szőrszálat eltüntetni?
2019. ápr. 20. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, szokott sikerülni. De a páromat nem zavarja, ha nem vagyok teljesen kopasz lent.
2019. ápr. 20. 19:46
 2/5 anonim válasza:
74%
Én bikinivonalig megyek. A barátomnak meg annyit mondtam hogyha ez annyira zavarja akkor nem kell lefeküdni velem. Nem akarok borotvával vagy lényegében bármivel arra járni.
2019. ápr. 20. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
Epilátort használok, és igen, mindig sikerül.
2019. ápr. 20. 21:03
 4/5 anonim ***** válasza:
73%
Igen, sikerül. Szőrnövési iránnyal ellentétesen borotválom, így még borostás se marad. Annyi hogy nem mindenhol egyezik a szőrnövés iránya, így arra is oda kell figyelni, de nem bonyolult. Ha meg mégis valahol szőrös maradt akkor utána a szobámban kistükör előtt széttett lábakkal nekiesek még egyszer :D
2019. ápr. 20. 23:07
 5/5 anonim ***** válasza:
79%

Én szőrnövekedés irányába borotválok, így mindig eleve borostás marad egy picit. Inkább ez, mint hogy véresre szabdaljam magam.

Nem zavarja a páromat, őszintén szólva nem is igazán értem, miért zavarná.

2019. ápr. 23. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!