Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek sok a 16 év...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok a 16 év korkülönbség, ha közben tökéletesen megvan a két pár?

Figyelt kérdés
Olyan személyekről van szó, akik senkit nem találtak még maguk mellé, de mégis csak sikerült egymást megtalálni, és most jól megvannak. Szerintetek ilyen szempontból zavaró lehet a korkülönbség?
2018. jún. 6. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem igen
2018. jún. 6. 16:27
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Ha működik, akkor nem igazán számít se az én, se más véleménye.

Egyébként láttam furábbat is jól elsülni.

2018. jún. 6. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, rohadt sok.
2018. jún. 6. 17:28
 4/5 anonim ***** válasza:
94%
Tini párkapcsolatok kategóriában rohadt sok. Hagyd azt a harmincas pasit. Esélytelen.
2018. jún. 6. 17:38
 5/5 Krúdy Gyula ***** válasza:

Olyan személyekről van szó akik senkit nem találtak még?

Ez pontosan az a kamu amit az idősebbik hitet el a fiatalabbal. A 16 éves korkülönbség ebben az esetben azt jelenti, h van egy looser aki kihasználja a fiatalabbat. A fiatal, hogy még nem talált teljesne lényegtelen. Mire annyi lesz mint a másik ez drasztikusan megváltozik.

Ekkora korkülönbség esetében az idősebb mindig a tapasztalatát használja a fiatalabb szédítésére. Értelmes ember nem lenne annyi ideig szingli. A fiatalabb meg persze bedől az egésznek, és nem lát túl a sövényen.

Erőteljes saját tapasztalat. A fiatalabb helyében azonnal menekülnék a "kapcsolatból" még ha nincs is ártó szándéka az idősebbnek olyan töréseket okoz mentálisan hosszú, és rövid távon is a kapcsolat a fiatalabbra nézve amiből utána nem lehet kijönni.

Ez rettenetesen veszélyes. Az idősebb vagy egy egoista akármi, vagy tudatában van azzal, hogy tönkreteszi a fiatal életét. Az, hogy Ő nem tud saját korosztályában érvényesülni nem azt jelenti, h a kisebbekkel kell próbálkoznia csak azért mert ott még beveszik a tündérmesét.

Én az összes világból kirohannék ha tehetném mintsem, hogy ilyet átéljek... mint írtam feljebb saját tapasztalatból beszélek.

Nincs kivétel.

2018. jún. 6. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!