Lányok, akiknek gyorsan nő a szőrük, hogy lehet tökéletesen leborotválni a lábat (főleg azokhoz szól a kérdés, akik naponta csinálják és a bőrük is érzékeny)?
Nekem nagyon gyorsan nő a szőröm (ha egyik reggel leszedem, akkor másnap már nem érzem annyira jól magam), emellett a bőröm is érzékeny. Folyton tele vagyok piros pöttyökkel, pedig hetente kétszer radírozom, a borotvát fertőtlenítem és használok utána krémet is.
A kérdésem az lenne, hogy lehetne a piros pöttyöket megakadályozni, vagy van e valamilyen praktika amivel a mindennapi borotválkozás nem kellemetlen (nekem ha naponta csinálom, nagyon sérül a bőröm és szinte rosszabb, mintha másnap is rajtahagyom a napon már megcsillanó, mellettem ülő szemével jól látható szőröket)? Esetleg van borotva ami jobb? Nektek mi vált be?
(sajnos a lábszáramon a gyanta nem megoldás, mert nincs időm kivárni a combommal ellentétben)
Köszönöm a válaszokat. :)
Akkor most megpróbálom kétnaponta, ha mennem kell valahova, otthon pedig nyugodtan nőhet, ahogy eddig is.
Mások válaszát is várom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!