Miért akar mindenki szőke lenni?
Szerintem nem akar mindenki.
Pont, hogy azt vettem észre, hogy a barna/fekete hajú csajokat egy ideje jobban favorizálják. Gondolom ebben közrejátszott a híres Kardashian család meg még jópár ifjú celeb.
Én se azért lettem szőke, mert a többség ilyenre festi, vagy mert “menő”, hanem mert eleve “seszínű” a hajam, kisgyerekként is szőke voltam, és tényleg ez passzol a legjobban a tónusaimhoz.
Nem mindenki, de én is észrevettem, hogy sokan.
Eredetileg gesztenyebarna hajú ismerősöm is kiszőkítette a haját nyárra, sokkal feltűnőbb volt így.
Én természetes szőke vagyok, világos, de nem az a szinte fehér sajnos.
Ezt a hajszínt olyan szívesen elfogadnám magamon (persze csak úgy, ha ez lenne a természetes színem):
Szóval, hogy miért, azt nem tudom, de hogy sokan akarnak, az igaz. Én is szeretek szőke lenni, ill sok férfi ismerősömnek is a szőkék tetszenek.
Feltűnő, gondolom, ezért.
Nem mindenki akar azért az lenni..
De szerintem ez a legjobb hajszín. Én eredetileg szőke vagyok, pontosabban szőkésbarnás. De lehet szőkébbre, vagy esetleg platinum szőkére fogom festetni a hajam.
Jelenleg pont nem akar. A többség aki színtvált sötétebb árnyalatot keres, sötétbarna, fekete.
Egy ideje inkább a sötét haj a divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!