Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » MIért akar rengeteg barna nő...

MIért akar rengeteg barna nő szőke lenni? Miért tartják azt szebbnek?

Figyelt kérdés
én pl barna vagyok és soha életemben nem akartam szőke lenni
2016. máj. 8. 10:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%

Mert az a divat gondolom.

Én is barna vagyok és soha nem akarok szőke lenni. 23l

2016. máj. 8. 11:05
 2/15 anonim ***** válasza:
34%
Mert ritka:)
2016. máj. 8. 11:17
 3/15 Titusztitusz ***** válasza:
18%
Mert a nőknek alaptulajdonsága a FELTÜNŐSÉGRE VALÓ HAJLAM...Éshát mivel a szőke haj manapság már meglehetősen ritka,és sok nő szeretne feltünő lenni, és felkelteni a férfiak figyelmét, hát akkor természetes vágyuk az, hogy szőkék legyenek...Ha te ezzel nem így vagy, akkor te pont kivétel vagy...
2016. máj. 8. 11:25
 4/15 A kérdező kommentje:
ritkaaa?? én mindenhol látok természetes szőkéket.
2016. máj. 8. 11:28
 5/15 anonim ***** válasza:
85%
Ez a kedvenc hajszínem, kiskoromtól kezdve szőke akarok lenni. Ennyi.
2016. máj. 8. 11:49
 6/15 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Ha a nők annyira feltűnőek akarnának lenni, bugyililára festenék a hajukat, nem szőkére. Egy csomó szőke nő van, de ne is zavarjon lol :D

Engem a szőke annyira nem vonz, bár nem zárom ki, hogy egyszer kipróbálom. Gyakorlatilag feketétől a vörösig már mindenféle volt a hajam az extrémeken kívül, kísérletezésképp kipróbálnám a szőkét is egyszer, de egyelőre elvagyok a barnával.

2016. máj. 8. 11:52
 7/15 anonim ***** válasza:
95%

A szőke haj minden csak nem ritka manapság. A természetes szőke sem. A festett meg pláne.

Amúgy a kék szemet is általában ezzel indokolják hogy azért az a legszebb mert ritka. Az én környezetemben alig van barna hajú, barna szemű ember, de szőke és kékszemű rengeteg.

2016. máj. 8. 11:53
 8/15 Titusztitusz ***** válasza:
3%
Van egy olyan érzésem, hogy némelyeknek kicsit gond lehet a színlátásával, ha sokak szerint a "szőke haj, egyáltalán nem ritka"...Szerintem bizony ritka, és EGYRE RITKÁBB...Bár az is lehet, hogy a nézeteltérések oka ott lehet, hogy KINEK MI A SZŐKE? Mondjuk énis ismerek olyan hölgyeket, akik még a gesztenyebarna hajukra is azt mondják hogy szőke, de én azért némileg más kritériumokat szoktam elfogadni ezen kérdés kapcsán...És szerintem a SZŐKE haj, az vagy TEJFELSZŐKÉT jelent, vagy VILÁGOSBARNÁT...De azért ami színvariáns ezektöl sötétebb, az szerintem már a BARNA kategória...Lehet hogy emiatt az értelmezési különbség miatt nem értünk egyet némelyekkel...
2016. máj. 8. 12:02
 9/15 anonim ***** válasza:
95%
nem tudom, miért, lehet, hogy nincs ízlésük, mert a legtöbb barnának nem áll jól a festett szőke, csak valahogy régen, évtizedekkel ezelőtt volt egy ilyen berögződés, hogy a szőkék jobb csajok (gondolom azért, mert sok színésznő, modell szőkére festette a haját) és ők a mai napig ennek a primitív berögződésnek az árnyékában élnek. vagy csak simán tetszik nekik, nem tudom.
2016. máj. 8. 12:09
 10/15 Titusztitusz ***** válasza:
27%
Szia 9-es...Igazad van szerintem tökéletesen, (Adtam is egy zöld pacsit a hsz-edre, ennek örömére...)Én sem vagyok oda túlságba a nagyon szőke hölgyekért, mert már megfigyeltem, hogy amelyik hölgy nagyon szőke, annak már alapbol olyan rusnya, csontos, germán arca szokott lenni a legtöbbször...Úgyhogy inkább a "szőkésbarna-világosbarna" hölgyek szoktak az eseteim lenni, mert ezeknek a legtöbbször olyan "szlávosan" puha, babaarcuk szokott lenni...
2016. máj. 8. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!