MIért akar rengeteg barna nő szőke lenni? Miért tartják azt szebbnek?
Figyelt kérdés
én pl barna vagyok és soha életemben nem akartam szőke lenni2016. máj. 8. 10:50
1/15 anonim válasza:
Mert az a divat gondolom.
Én is barna vagyok és soha nem akarok szőke lenni. 23l
3/15 Titusztitusz válasza:
Mert a nőknek alaptulajdonsága a FELTÜNŐSÉGRE VALÓ HAJLAM...Éshát mivel a szőke haj manapság már meglehetősen ritka,és sok nő szeretne feltünő lenni, és felkelteni a férfiak figyelmét, hát akkor természetes vágyuk az, hogy szőkék legyenek...Ha te ezzel nem így vagy, akkor te pont kivétel vagy...
4/15 A kérdező kommentje:
ritkaaa?? én mindenhol látok természetes szőkéket.
2016. máj. 8. 11:28
5/15 anonim válasza:
Ez a kedvenc hajszínem, kiskoromtól kezdve szőke akarok lenni. Ennyi.
6/15 Sunshinedoll válasza:
Ha a nők annyira feltűnőek akarnának lenni, bugyililára festenék a hajukat, nem szőkére. Egy csomó szőke nő van, de ne is zavarjon lol :D
Engem a szőke annyira nem vonz, bár nem zárom ki, hogy egyszer kipróbálom. Gyakorlatilag feketétől a vörösig már mindenféle volt a hajam az extrémeken kívül, kísérletezésképp kipróbálnám a szőkét is egyszer, de egyelőre elvagyok a barnával.
7/15 anonim válasza:
A szőke haj minden csak nem ritka manapság. A természetes szőke sem. A festett meg pláne.
Amúgy a kék szemet is általában ezzel indokolják hogy azért az a legszebb mert ritka. Az én környezetemben alig van barna hajú, barna szemű ember, de szőke és kékszemű rengeteg.
8/15 Titusztitusz válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy némelyeknek kicsit gond lehet a színlátásával, ha sokak szerint a "szőke haj, egyáltalán nem ritka"...Szerintem bizony ritka, és EGYRE RITKÁBB...Bár az is lehet, hogy a nézeteltérések oka ott lehet, hogy KINEK MI A SZŐKE? Mondjuk énis ismerek olyan hölgyeket, akik még a gesztenyebarna hajukra is azt mondják hogy szőke, de én azért némileg más kritériumokat szoktam elfogadni ezen kérdés kapcsán...És szerintem a SZŐKE haj, az vagy TEJFELSZŐKÉT jelent, vagy VILÁGOSBARNÁT...De azért ami színvariáns ezektöl sötétebb, az szerintem már a BARNA kategória...Lehet hogy emiatt az értelmezési különbség miatt nem értünk egyet némelyekkel...
9/15 anonim válasza:
nem tudom, miért, lehet, hogy nincs ízlésük, mert a legtöbb barnának nem áll jól a festett szőke, csak valahogy régen, évtizedekkel ezelőtt volt egy ilyen berögződés, hogy a szőkék jobb csajok (gondolom azért, mert sok színésznő, modell szőkére festette a haját) és ők a mai napig ennek a primitív berögződésnek az árnyékában élnek. vagy csak simán tetszik nekik, nem tudom.
10/15 Titusztitusz válasza:
Szia 9-es...Igazad van szerintem tökéletesen, (Adtam is egy zöld pacsit a hsz-edre, ennek örömére...)Én sem vagyok oda túlságba a nagyon szőke hölgyekért, mert már megfigyeltem, hogy amelyik hölgy nagyon szőke, annak már alapbol olyan rusnya, csontos, germán arca szokott lenni a legtöbbször...Úgyhogy inkább a "szőkésbarna-világosbarna" hölgyek szoktak az eseteim lenni, mert ezeknek a legtöbbször olyan "szlávosan" puha, babaarcuk szokott lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!