MIért akar rengeteg barna nő szőke lenni? Miért tartják azt szebbnek?
és a szőke haj barna szemmel mennyire ritka, ha már a szőke haj-kék szem olllyan hihetetlenül ritka? :DD
csak azért kérdezem, mert a húgom ilyen típus. illetve zöldes barna a szeme, mint nekem.
Ha a 10 éves önmagamnak beszéltek régen arról, hogy ha nagy leszel, stb., akkor mindig vállig érő szőke hajjal képzeltem el magam a derékig érő barna helyett.
Nem tudom, miért. Ez olyan, mintha most faggatnálak, hogy miért ízlik a kedvenc ételed, miért szereted a kedvenc zenédet, aztán hozzátenném, hogy én aztán soha nem enném, hallgatnám azt.
De minden szín voltam már, pink, lila, kék is. Tudom, hogy mi áll jól. Már kb. öt éve szőke vagyok, azelőtt is voltam, de akkor az a nagyon durva Gwen Stefanis fehérszőke, ami egyszínű, és szerintem tudni kell viselni.
Most kb. ilyen, ennél nem akarok világosabb lenni, mert a szemem és a szemöldököm is hasonló.
Egyszer nem volt a festék, amit használtam, és egy másikat vettem, amitől sötétebb lett a hajam. Anyukám - akitől kaptam a barna színt - mondta, hogy hülyén áll nekem a barna.
Nekem gyerekkoromban vörösesszőke hajam volt, ami mostmár világosbarna egy kis vörös tónussal. Én az akkori hajszínemet szeretném visszakapni, szerintem sokkal különlegesebb mint a mostani.
Amúgy nem tudom ti hol éltek, de nálunk sokkal többen vannak a barnák, mint a szőkék. Szerintem pont h ez a hajszín jóval ritkább, főleg kék szemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!