Miért akar mindenki szőkítés nélkül szőke lenni?
Figyelt kérdés
Senki nem mer hajat festeni? Igen, szárít. Ápolni kell rendszeresen és rendesen, és nem lesz száraz.
Aztán meg elalélnak a Sunkiss Jelly-től meg az ilyen fújókás szőkítőktől, amiben ugyanúgy hidrogén-peroxid van.
Miért kell ennyire félni ettől?
2016. márc. 24. 21:02
1/4 anonim válasza:
Nem tudok arról, hogy nem fogynának egyáltalán a szőke hajfestékek.
2/4 A kérdező kommentje:
Nyilván nem, de a legtöbb kérdés arról szól, hogy kb. gondolattal hogy lehet világosabb a haj.
2016. márc. 24. 21:57
3/4 anonim válasza:
Gondolom csak nagyon vágynak arra a színre, de előbb szeretnék megtudni van-e jobb alternatíva mint a szőkítés.. nem mindenki fest hajat tinikora óta, akinek úja téma lehet hogy tényleg azt hiszi van más út. De szerintem nem kell kinevetni őket csak mert szeretnék megőrizni a hajuk természetes egészségét (én is voltam szőkített nagyon sok évig, és minden ápolás, törődés mellett is kijelenthetem hogy sajnos/nem sajnos rosszabb volt a hajam minősége, mint most, hogy már csak hennával festem :) sosem volt ilyen dús és szép hajam mint miután végig szenvedtem másfél év lenövesztést és előbukkant a saját színem)
4/4 anonim válasza:
Inkabb ne merjenek .. annyi narancssarga es sarga leegett haju lanyt latok .. nekem is regen egy kis falusi fodrasz csinalta es zold lett .. most kb a a kulcsontomig eredeti festetlen barna az alatt sargas szokes .. jo csunya :D meg akarom csinlatani szep lassan vilagos /hamvasszokere csak nem isnerejek jo fodraszt pesten :c az instagramom levanderlime ha valakit erdekel a hajam :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!