Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Ciki ha egy srác...

Lányok! Ciki ha egy srác alapozót használ?

Figyelt kérdés
pontosabban az ciki, ha alapozót használok néha, hogy eltűntessem a hegeket az arcomoon, vagy ha nem adok magamra ilyen témában? köszi
2010. júl. 3. 18:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
63%

mond hogy nem Ricsinek hívnak:D van 1 srác akinek 1szer heges az arca (pont az tetszett meg, nagyon helyes volt és volt a fiúban valami, a hegeivel 1ütt (L) ) és mikor legközelebb láttam, nem voltak ott a hegek:Ox) néztem is hogy mi van. aztán néha heges volt, néha nem:D

am sztem egy fiú ne sminkelje magát mááár az olyan:S brr

16Ł

2010. júl. 3. 20:36
 12/22 anonim ***** válasza:
46%

mond hogy nem Ricsinek hívnak:D van 1 srác akinek 1szer heges az arca (pont az tetszett meg, nagyon helyes volt és volt a fiúban valami, a hegeivel 1ütt (L) ) és mikor legközelebb láttam, nem voltak ott a hegek:Ox) néztem is hogy mi van. aztán néha heges volt, néha nem:D

am sztem egy fiú ne sminkelje magát mááár az olyan:S brr

16Ł^^

2010. júl. 3. 20:36
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

sry hogy kétszer ment:$

am javítás: heges volt* az arca

2010. júl. 3. 20:38
 14/22 A kérdező kommentje:
itt névtelenség van, de kvára nem ricsinek hívnak xD csak vhogy engem zavar ...és igy közvetlenebb tudok lenni a többiekkel meg ilyenek. inkább lelki dolog :S
2010. júl. 3. 21:03
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátom is használ néha napján alapozót. Szerintem egyáltalán nem gáz :)
2010. júl. 3. 21:16
 16/22 anonim ***** válasza:
56%

gaaaaaas

egy heg lehet szexepil:)

16l

2010. júl. 4. 01:03
 17/22 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem gáz.

A heget inkább más kezeléssel tüntesd el, vannak erre lehetőségek.

De valóban lehet akár szexepil is :-)

Nem kifejezetten a kérdezőnek mondanám, hanem általában, hogy az az alapozókról és sminkekről szálljanak le végre a fiúk, mert a végén nemet fogunk cserélni, annyi lesz a nőies pasi.

31N

2010. júl. 4. 07:05
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem csak a nők kiváltsága,hogy fessék magukat!Attól,ha igy megnyugtat,akkor használd nyugodtan.:))))
2010. júl. 4. 11:26
 19/22 anonim ***** válasza:
56%
Sztem nagyon gáz :S
2010. júl. 4. 12:30
 20/22 anonim ***** válasza:
sztem b*zis... egy srác legyen srác, ha egy csaj azért nem jön össze veled mert heges az arcod akk annyit ért a csaj is... de am meg ha te jól érzed magad sminkben akk csináld, de akk más meg nyugodtan rád foghatja hogy b*zi:D
2010. júl. 4. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!