Miért használ minden nő alapozót az arcán?
Mert eltünteti a bőrhibákat.
Én nem használok.
37/L
Mert úgy szebbnek érzik magukat, hiszen eltakarja a hibáit úgymond.
Én nem használok, fölöslegesnek tartom. :)
A bőre alapból mindenkinek hibás méghozzá meg is mondom hogy miért!Nincs olyan hogy tökéletes bőr!
Bevallom én is használok a több nem is tudom hány közül....:)
Szóval azért hibás minden ember bőre mert azok a pici lyukak,amik valakiknél szabad szemmel is láthatóak valakinél csak mikroszkóppal láthatnánk,azok minden egyes embernél megvannak!Ezeket az alapozó feltölti és szép lesz tőle a bőröd!
Szóval egy jobb fajta alapozót ha használ attól még nem leszel sem k*va,sem plázacica....attól még természetes maradsz!Ez az alapozózás olyan mint egy színezett testápolóázás amit nem szív be a bőr csak egy bizonyos idő után lekopik,ledörzsölődik!
Remélem érthető voltam:)!
16:48-as vagyok:)
Teljes mértékben igazad van 23:27-es:)
Én sminkes vagyok és csak úgy próbából nem olyan rég bementem egy boltban ahol egy "profi" eladó akart nekem adni egy olyan alapozót amit a kezemen próbáltatott ki,amikor köztudott hogy a kezünkön nem szabad semmilyen sminket kipróbálni mert nem az az árnylat köszön vissza ami az arcunkon,kivétel a "ceruzák"!
Én nem használok... semmi pattanásom és börhibám sincs...
A szemeim karikásak eléggé, de emiatt nem fogom elrondítani a böröm... Mert ugyebár ha sokat sminkel valaki akkor évek múlva meg fog látszani az arcán..
16/L
Nem minden nő használ, mert én sem teszem. Nekem sincsenek bőrhibáim, ezért feleslegesnek is érzem. Aki pedig használ alapozó, az meg azért teszi, hogy szebbé tegye a bőrét azáltal, hogy elfedi a hibákat. Azzal nincs is semmi baj, ha valaki javítgat kicsit magán, csak túlzásba nem szabad esni.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!