Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért használ minden nő...

Miért használ minden nő alapozót az arcán?

Figyelt kérdés
régen nem is volt elterjedt most meg minden nőnek tiszta alapozós a feje.miért lett ennyire népszerű az alapozó?
2010. dec. 9. 15:46
 1/9 anonim ***** válasza:

Mert eltünteti a bőrhibákat.

Én nem használok.

37/L

2010. dec. 9. 15:48
 2/9 anonim ***** válasza:

Mert úgy szebbnek érzik magukat, hiszen eltakarja a hibáit úgymond.

Én nem használok, fölöslegesnek tartom. :)

2010. dec. 9. 15:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden nő használ csak akinek hibás a bőre és nem szeretné mutogatni. Én is használok, mert anélkül úgy nézek ki a karikáim miatt (sápadt is vagyok) egyrészt mint egy vizíhulla, másrészt meg nekem sem tökéletes a bőröm.
2010. dec. 9. 15:58
 4/9 anonim ***** válasza:
egy darab pattanásom nincs, meg semmi ilyen, mégis néha én is használok:D szebbnek érzem magam tőle:)
2010. dec. 9. 16:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A bőre alapból mindenkinek hibás méghozzá meg is mondom hogy miért!Nincs olyan hogy tökéletes bőr!

Bevallom én is használok a több nem is tudom hány közül....:)

Szóval azért hibás minden ember bőre mert azok a pici lyukak,amik valakiknél szabad szemmel is láthatóak valakinél csak mikroszkóppal láthatnánk,azok minden egyes embernél megvannak!Ezeket az alapozó feltölti és szép lesz tőle a bőröd!

Szóval egy jobb fajta alapozót ha használ attól még nem leszel sem k*va,sem plázacica....attól még természetes maradsz!Ez az alapozózás olyan mint egy színezett testápolóázás amit nem szív be a bőr csak egy bizonyos idő után lekopik,ledörzsölődik!

Remélem érthető voltam:)!

2010. dec. 9. 16:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok nő használ alapozót, de ez nem baj, amíg megfelelő árnyalatú, rendesen el van dolgozva, és nem maszk hatású...A jó alapozást nem lehet észrevenni, csak közelről.Az a gond, hogy a nők nagy része nem tud helyesen alapozót választani, és a bolti eladók sem értenek ahhoz, hogy megfelelő segítséget nyújtsanak. Egy professzionálisabb üzletben nem feltétlenül a profit elérése a cél, hanem a vevő elégedettsége...nem fejtem ki bővebben, de a lényeg, hogy a nők nagy része nem tud bánni az alapozóval, ami az egész alapozó körüli utálatot szítja.
2010. dec. 9. 23:27
 7/9 anonim ***** válasza:

16:48-as vagyok:)

Teljes mértékben igazad van 23:27-es:)

Én sminkes vagyok és csak úgy próbából nem olyan rég bementem egy boltban ahol egy "profi" eladó akart nekem adni egy olyan alapozót amit a kezemen próbáltatott ki,amikor köztudott hogy a kezünkön nem szabad semmilyen sminket kipróbálni mert nem az az árnylat köszön vissza ami az arcunkon,kivétel a "ceruzák"!

2010. dec. 10. 20:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nem használok... semmi pattanásom és börhibám sincs...

A szemeim karikásak eléggé, de emiatt nem fogom elrondítani a böröm... Mert ugyebár ha sokat sminkel valaki akkor évek múlva meg fog látszani az arcán..

16/L

2010. dec. 13. 14:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem minden nő használ, mert én sem teszem. Nekem sincsenek bőrhibáim, ezért feleslegesnek is érzem. Aki pedig használ alapozó, az meg azért teszi, hogy szebbé tegye a bőrét azáltal, hogy elfedi a hibákat. Azzal nincs is semmi baj, ha valaki javítgat kicsit magán, csak túlzásba nem szabad esni.

20L

2010. dec. 13. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!