Hogyan vehetném rá anyámat hogy engedje a hajfestést?
egyszer már volt melírozva de azt is csak azért engedte mert a fodrász mondta hogy nem káros. most viszont valami jó vörösesbarnát szeretnék(az egészet) de nem engedi :( ti hogy vettétek rá?(ha kellett)
15L
mondd neki hogy hajszinezővel szeretnél más szinű hajat ami pár mosás után kijön a hajadból és csak 1-2 árnyalatot akarsz változtatni a hajadon :D
én úgy csináltam hogy :
nem volt a boltba olyan szinű hajszinező mint amilyen hajat akartam ezért festéket vettem 1 tincset befestettem vele még nem volt itthon (egy alsót mert ha gáz a szine akkor nem látszik annyira) és elé álltam mikor haza jött és mondtam neki hogy jól nézze meg a hajam és alig vette észre és mondta hogy mivel kicsi a változás megengedi am és a sötétbarna hajamból ami majdnem fekete csináltam vörösesbarnát :D
szerintem is próbáld meg a színezőt:) nekem szerencsére nem voltak ilyen problémáim, 13 éves koromtól festem a hajam, jelenleg citromsárga:D
17/L
Sziasztok.Sokan irjátok,hogy hajszinezőt próbálja ki,mert az pár mosás után kijön a hajból,ez viszont nem igaz,csak a dobozra van ráirva.Tudom,mert nekem is hajszinezővel van festve és egy kicsit sem kopik a hajmosáskor.Úgyhogy vigyázz a hajszinezővel is,mert amúgy az is káros.Abban viszont sajnos nem tudok segitenni,hogy hogyan győzd meg anyudékat,mert nekem megengedték,bár én elősször apumat vettem rá :) Anyukádnak meg mondd meg,hogy semmi rossz nincs abban ha valaki festi a haját :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!