Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan vehetném rá anyámat...

Hogyan vehetném rá anyámat hogy engedje a hajfestést?

Figyelt kérdés

egyszer már volt melírozva de azt is csak azért engedte mert a fodrász mondta hogy nem káros. most viszont valami jó vörösesbarnát szeretnék(az egészet) de nem engedi :( ti hogy vettétek rá?(ha kellett)

15L

2010. júl. 2. 23:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Amugy előző okfejtéesemet befejezem, szeretnék elnézést kérni, mert az előbbiekben olyan csúnyát mondtam rád, pedig csak a te hajad és lelki egészségedet tartottam szem előtt, dehát, már az is baj, ha az ember jót akar, na szóval, neharagudjrámkiscsillag és puszilom anyukádat, na jóéjszakát kívánok minden kedves gyakorikerdesek.hu olvasónak, pápá
2010. júl. 3. 00:25
 12/15 anonim ***** válasza:

mondd neki hogy hajszinezővel szeretnél más szinű hajat ami pár mosás után kijön a hajadból és csak 1-2 árnyalatot akarsz változtatni a hajadon :D

én úgy csináltam hogy :

nem volt a boltba olyan szinű hajszinező mint amilyen hajat akartam ezért festéket vettem 1 tincset befestettem vele még nem volt itthon (egy alsót mert ha gáz a szine akkor nem látszik annyira) és elé álltam mikor haza jött és mondtam neki hogy jól nézze meg a hajam és alig vette észre és mondta hogy mivel kicsi a változás megengedi am és a sötétbarna hajamból ami majdnem fekete csináltam vörösesbarnát :D

2010. júl. 3. 11:42
 13/15 anonim ***** válasza:

szerintem is próbáld meg a színezőt:) nekem szerencsére nem voltak ilyen problémáim, 13 éves koromtól festem a hajam, jelenleg citromsárga:D

17/L

2010. júl. 3. 12:28
 14/15 anonim ***** válasza:
gonndold meg mielőtt elkezded ! Elég lesz akkor festened már, ha őszülsz. Ha elkezded nagyon nehéz belőle kikászállódni !
2010. júl. 3. 16:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok.Sokan irjátok,hogy hajszinezőt próbálja ki,mert az pár mosás után kijön a hajból,ez viszont nem igaz,csak a dobozra van ráirva.Tudom,mert nekem is hajszinezővel van festve és egy kicsit sem kopik a hajmosáskor.Úgyhogy vigyázz a hajszinezővel is,mert amúgy az is káros.Abban viszont sajnos nem tudok segitenni,hogy hogyan győzd meg anyudékat,mert nekem megengedték,bár én elősször apumat vettem rá :) Anyukádnak meg mondd meg,hogy semmi rossz nincs abban ha valaki festi a haját :)

15/L

2010. júl. 3. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!