Extrém hajfestést lehet így csinálni?
Hát nem hiszem,de ki tudja...
Egyébként ha ezt akarod sokkal egyszerűbb ha veszel egy szinezőt:)
Igen valótlan amit hallottál mert még a ruhát se fogja be a kreppapír színe.
18/F
Nekem az egyik ismim szövegkiemelővel festette be a haját. (csak csíkokat)
Elég extrém, de nem túl tartós! :D :D
Rossmann, Dm.
Kb 800Ft és 4-6 hétig bírja a színező. Garnier pl nagyon jó.
A kreppapír befogja, de nagyon gázul néz ki. A jeans colornak pedig NINCS kék színezője...én movie colort használok, de bemész egy fodrászkellékesbe, és megkérdezed milen kék hajszínezője van, akkor biztos mont legalább két fajtát...a lényeg, hogy ne vegyél mixton színezőt, vagy bármilyet, amihez oxi kell, mert annak alig van színe, és tart 2 hajmosásig. Olyat keress, amit nedves hajra kell rákenni, hagyni bizonyos ideig, és lemosni.ezek sem tartanak 4-5 hajmosásnál tovább, de sokkal szebb színük van, és kevésbé károsak. Nekem egy movie color 1 évig elég volt, pedig havonta legalább egyszer festettem a kéket, előtte szívtam az oxis, tubusos megoldással, ami max 2 festésre volt elég, és 2000 Ft-ba került...a movie color is 2000 körül van...
Szóval ha kék hajat akarsz, csináld rendesen, ne sufnituninggal. Persze előtte a szőkítés alap, különben nem látszik a kék.
20/l
3 éve kék-fekete hajjal, NEM EMO, SCENE, vagy egyéb elborult izé, csak kékmániás:)
Kedves válaszolónak írnám,hogy a kérdező nem írta hogy kék hajat akar,csak azt,hogy extrém hajat.Az más ,hogy a storyban szereplő csaj kékre festette a sajátját.
A Jeans color pedig fasza és viszonylag tartós szinező,nem egy vendégem ELÉGEDETT vele:D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!