Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan vehetném rá anyámat...

Hogyan vehetném rá anyámat hogy engedje a hajfestést?

Figyelt kérdés

egyszer már volt melírozva de azt is csak azért engedte mert a fodrász mondta hogy nem káros. most viszont valami jó vörösesbarnát szeretnék(az egészet) de nem engedi :( ti hogy vettétek rá?(ha kellett)

15L

2010. júl. 2. 23:45
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%

Hát hasonló cipő az enyém is, bár nem sikerült még rávennem, de nem adom feeel. :P(Szerintem addig nyüstetsd vele, amég rá nem adja a fejét...xDDD)

Nekem is volt benne melír már többször, de viszont a hajfestésre azt mondja, hogy káros, nem és kész. =SSS

Nem tudom milyen lenne egyszer beállítanék csak úgy más színű hajjal...xDDD

De grrr...bezzeg a többiek...=@ =S

Bocsi amúgy hogy nem tudtam segíteni. o.O

16/L

2010. júl. 2. 23:58
 2/15 A kérdező kommentje:

nem semmibaj:D köszi hogy leírtad:D

énis gondolkodtam már rajta hogy beállítok más színű hajjal egy napxD

2010. júl. 3. 00:02
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem engedte az anyum hogy befessem de már megbántam mert azért az ammónia mentes is eléggé károsítja a hajat és most szenvedek h lenőjön a hajam,nem csúnya mert beleolvad az eredeti hajszínembe de hát akkor is.Am hiába mondja valószínű itt neked bárki h ne tedd mert csak akkor jössz majd rá ha már megbántad...

15/

2010. júl. 3. 00:03
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
L
2010. júl. 3. 00:03
 5/15 anonim válasza:
100%
Én is így voltam aztán titokban elkezdtem festeni,először vöröses volt,később pedig barátnőm befestette szőkére,ami nem állt jól. Nagyon megbántam,mert 6hónap szenvedés után let végül olyan a hajszínem amilyen tényleg jól állt.Apum persze megbékélt,de nem biztos,hogy mindenkébb olyan jól fog állni. 15/L
2010. júl. 3. 00:06
 6/15 anonim ***** válasza:
Én értem, hogy a barátnők, a társaság erős hajtóerő, meg azt is hogy a divat diktálja. De - minthogy idősebb vagyok nálad - tapasztalatból tudom, hogy a hajfestés mennyire károsítja a hajat még akkor is, ha a reklámokból ez nem derül ki, sőt az ellenkezőjét állítják. Arra talán rá tudod beszélni anyukádat, hogy hajszínezőt próbálhass ki a nyári időszakban. Ennek az az előnye a festékkel szemben, hogy nem épül be a haj pigmentjeibe és néhány mosás után kimosódik a hajból. Pont ez a másik előnye is, hogy többféle színt is ki tudsz így próbálni, melyik állna igazán jól. Szerintem a hajszínezőt az anyukád is szívesebben megengedné, mint a végleges hajfestéket, mert az durván be tud égni a haj szerkezetébe.
2010. júl. 3. 00:07
 7/15 anonim ***** válasza:

nekem semmit nemenged. tökszaar

pedig mondtam neki h szinezővel hadd ugyis nyárvan meg pár mosással kijön de rohadtul nemfogja megengedni:D

sorstárs::D vagy csak félig:D

16l

2010. júl. 3. 00:12
 8/15 A kérdező kommentje:
egy szóval nem mondtam hogy másnak akarok megfelelni -____- takarodj inkább
2010. júl. 3. 00:14
 9/15 A kérdező kommentje:
egyébként a többieknek köszönöm a válaszokat. a hajszínezőt holnap meg is kérdezem :D
2010. júl. 3. 00:17
 10/15 anonim válasza:

Ez a hajszínezős izé jónak tűnik. Majd megpróbálom ezzel fűzögetni.xDDD Nem tudja valaki hogy hol lehetne venni?= / (Bocsi hogy így belevágok.)

23:58 voltam.

2010. júl. 3. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!