Hogyan vehetném rá anyámat hogy engedje a hajfestést?
egyszer már volt melírozva de azt is csak azért engedte mert a fodrász mondta hogy nem káros. most viszont valami jó vörösesbarnát szeretnék(az egészet) de nem engedi :( ti hogy vettétek rá?(ha kellett)
15L
Hát hasonló cipő az enyém is, bár nem sikerült még rávennem, de nem adom feeel. :P(Szerintem addig nyüstetsd vele, amég rá nem adja a fejét...xDDD)
Nekem is volt benne melír már többször, de viszont a hajfestésre azt mondja, hogy káros, nem és kész. =SSS
Nem tudom milyen lenne egyszer beállítanék csak úgy más színű hajjal...xDDD
De grrr...bezzeg a többiek...=@ =S
Bocsi amúgy hogy nem tudtam segíteni. o.O
16/L
nem semmibaj:D köszi hogy leírtad:D
énis gondolkodtam már rajta hogy beállítok más színű hajjal egy napxD
Nekem engedte az anyum hogy befessem de már megbántam mert azért az ammónia mentes is eléggé károsítja a hajat és most szenvedek h lenőjön a hajam,nem csúnya mert beleolvad az eredeti hajszínembe de hát akkor is.Am hiába mondja valószínű itt neked bárki h ne tedd mert csak akkor jössz majd rá ha már megbántad...
15/
nekem semmit nemenged. tökszaar
pedig mondtam neki h szinezővel hadd ugyis nyárvan meg pár mosással kijön de rohadtul nemfogja megengedni:D
sorstárs::D vagy csak félig:D
16l
Ez a hajszínezős izé jónak tűnik. Majd megpróbálom ezzel fűzögetni.xDDD Nem tudja valaki hogy hol lehetne venni?= / (Bocsi hogy így belevágok.)
23:58 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!