Gáz, ha egy fiúnak derékig érő szőke haja van?
Figyelt kérdés
2019. márc. 2. 20:16
11/13 anonim válasza:
Attól függ, milyen az összhatás! Ha egy kis alacsony, girhes, nyomorék ember-utánzat, akkor szrul néz ki vele is, nélküle is, ha meg egy kidolgozott testű szexi adonisz cuki arcocskával, akkor felőlem kopasz is lehet, mert mint az elején írtam, az összhatás a fontos.
12/13 anonim válasza:
Én nagyon szeretem ha egy férfinek hosszú haja van.
Az a hajhossz ami neked van szerintem nagyon szép. Pláne ha ápolt és fényes a hajad.
A vőlegényemnek is hátközépig érő haja van. De rábeszéltem, hogy növessze tovább.
Akik szerint meg buzás az ha egy férfinek hosszú haja van azoknak küldenén ezeket a képeket
Szerintem nagyon jól néznek ki a képeken lévő pasik.
Amúgy ha megvan hozzá a stílusod akkor mégjobb a hosszú haj.
Szerintem leginkább egy metalheadnek/rockernek vagy gothnak áll jól az ilyen haj.
13/13 anonim válasza:
hát, nálam lehet hogy kapcsolati problémákat okozna a hajad iránti krónikus irigység, de amúgy tetszik (bár feketehaj-párti vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!