Derékig érő sötétbarna hajat KÖRÜLBELÜL mennyibe kerülne kiszőkíttetni fodrásznál?
Figyelt kérdés
Meg utána gondolom még befesti szőke hajfestékkel, és különböző krémeket rak rá. Még soha nem volt festve a hajam.2018. ápr. 29. 12:49
1/5 anonim válasza:
kb 30 ezer.
nekem vallnal picit tivabb ér, es csak egyszinűre festette, ez volt 15.
na most a tied le kell szökiteni, plusz még egy festek is kell rá.
de nyugodtan hivd fel a fodraszt akihez menni szeretnel.
2/5 anonim válasza:
Szia ha még sosem volt festve azaz ,,szűz” hajrol van szo akkor ez lehet 40-45 ezer ft között(fodrász üzletektöl függ milyen márkával dolgoznak.
3/5 A kérdező kommentje:
Esély sincs rá hogy 20 ezer alatt megúszom: :(
2018. ápr. 29. 14:36
4/5 anonim válasza:
Szerintem országrésztől függ, Bp-en tényleg ennyi, de pl Hatvanban már lehet hogy jóval kevesebb.
5/5 anonim válasza:
Nekem hátközépig/derékig érő hajam van és csak 3.000-et kért el a szőkíttetésért a fodrász. Nem festett, meg semmit nem kent rá, csak szőkítőt rakott rá, plusz megmosta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!