Hogyan lehetne szép derékig érő hajam?
A Haar vital komplex kapszulákat én is szedem, már 3. hónapja. Fogalmam sincs, hogy gyorsabban nő-e, de kipróbálhatod a Das gesunde plus terméket. (ez a márkaneve)
Ha fested, az csak rosszabb. De ez génektől is függ, van aki állandóan festi, mégis nő neki a haja, én meg se vasalom, se festem és alig a falig..
szia:)
nekem kb. derékig ér, olyan 3-4 év alatt nőtt meg vállig érőből, kisebb vágásokkal közben
A festés a lehető legrosszabb, amit tehetsz, különösen a szőke, amellett sokkal lassabban nő, gyorsan roncsolódik, stb. (látom a környezetemben, barátnőimen)
Én semmi vitamint nem szedek, havonta szoktam rá olajos pakolást rakni - ricinus-, kókusz-, és olívaolaj keveréket, szerintem ez sokat segít
Emellett pedig próbálok minél kevesebb hőt használni rá, hajszárítóval szinte soha nem szárítom, nem vasalom, göndöríteni szoktam alkalmanként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!