Melegollós hajvágás 5000ért megéri?
Figyelt kérdés
Igazából ilyen rihannás hajam volt, van, most azért szépen megnőtt... és azon gondolkodom, hogy levágatom egyenesre az egészet, ilyen jó "tépettre" (tudom, hogy a fodrászok utalják a kifejezést... :) Szóval hogx ne előre hosszabodjon, hanem csak simán egyforma hsoszzú legyen mindenhol. Nagyon szőke a hajam, nem szoktam vasalni, de azért nem a legegészségesebb. Megéri az árát? vagy ez is csak akkot jó ha rendszeresen ezzel vágják? egy alkalom nem elég? sztem sok az 5ezer, sajnálom érte, de jó lenne... :(2010. júl. 1. 21:33
11/12 anonim válasza:
Rövid hajnak is ugyanannyi vége van, mint a hosszúnak..:D Hogy lenne már olcsóbb.. Nem csoda, hogy "Rihánya" a példaképed.-.- Passzol a "nagyon szőke" is..
12/12 anonim válasza:
Kedves utolsó, oktalannak tartom a fröcskölődésedet, ugyanis van olyan fodrászat, ahol ez igenis így megy. Persze baromira nem értem én sem, hogy miért olcsóbb az, ha feljebb nyisszantja le a hajat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!