Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melegollós hajvágás 5000ért...

Melegollós hajvágás 5000ért megéri?

Figyelt kérdés
Igazából ilyen rihannás hajam volt, van, most azért szépen megnőtt... és azon gondolkodom, hogy levágatom egyenesre az egészet, ilyen jó "tépettre" (tudom, hogy a fodrászok utalják a kifejezést... :) Szóval hogx ne előre hosszabodjon, hanem csak simán egyforma hsoszzú legyen mindenhol. Nagyon szőke a hajam, nem szoktam vasalni, de azért nem a legegészségesebb. Megéri az árát? vagy ez is csak akkot jó ha rendszeresen ezzel vágják? egy alkalom nem elég? sztem sok az 5ezer, sajnálom érte, de jó lenne... :(
2010. júl. 1. 21:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Rövid hajnak is ugyanannyi vége van, mint a hosszúnak..:D Hogy lenne már olcsóbb.. Nem csoda, hogy "Rihánya" a példaképed.-.- Passzol a "nagyon szőke" is..
2013. nov. 4. 12:04
 12/12 anonim válasza:
Kedves utolsó, oktalannak tartom a fröcskölődésedet, ugyanis van olyan fodrászat, ahol ez igenis így megy. Persze baromira nem értem én sem, hogy miért olcsóbb az, ha feljebb nyisszantja le a hajat...
2015. jan. 10. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!