Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melegollós hajvágás 5000ért...

Melegollós hajvágás 5000ért megéri?

Figyelt kérdés
Igazából ilyen rihannás hajam volt, van, most azért szépen megnőtt... és azon gondolkodom, hogy levágatom egyenesre az egészet, ilyen jó "tépettre" (tudom, hogy a fodrászok utalják a kifejezést... :) Szóval hogx ne előre hosszabodjon, hanem csak simán egyforma hsoszzú legyen mindenhol. Nagyon szőke a hajam, nem szoktam vasalni, de azért nem a legegészségesebb. Megéri az árát? vagy ez is csak akkot jó ha rendszeresen ezzel vágják? egy alkalom nem elég? sztem sok az 5ezer, sajnálom érte, de jó lenne... :(
2010. júl. 1. 21:33
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
illetve ha az van fennt a neten, hogy 4900 akkor minden hosszuságra ugyanannyiba kerül? nem lehet olcsóbb rövid hajon?
2010. júl. 1. 21:41
 2/12 anonim ***** válasza:
Neee!!! Először ahol én voltam 4800-ért vágta le a hajam melegollóval. Már akkor sokaltam.... Bár ez mesterfodrász volt. Fodrászt váltottam egy simára 2500-ért vágja melegollóval a hajam és ugyanolyan jól, mint a mesterfodrász, sőt :)
2010. júl. 1. 21:45
 3/12 A kérdező kommentje:
A csajhoz már régen jártam, ő is mesterfodrász, illetve tényeg jól levágja.... ahova most mentem ott 2300 simán ollóval, csak jó lenne a hajamnak a melegolló
2010. júl. 1. 21:49
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hmm.. :/ Hát ha nincs ott olcsóbban senki aki letudná vágni még melegollóssal akkor menj oda :) A hajad egészsége végülis fontos és tényleg nagyon jó ha ezzel az ollóval vágják le a végét. :) Nemtudom milyen időközönként szoktál járni fodrászhoz, de szerintem 3-4 havonként ez az összeg belefér :D Magamból indultam ki :)
2010. júl. 1. 21:55
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem járok fodrászhoz, csak nagy ritkán, itthon festem, bááár így sem olcsó, mert drága a festék! Köszönöm! ha tényleg emgéri lehet kipróbálom!
2010. júl. 1. 21:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
De hogyha most levágatod meleg ollóval, aztán meg simával, akkor tényleg csak pénzkidobás, mert akkor semmit nem ér. Amúgy is meleg ollóval ritkábban kell vágni, mert nem megy olyan hamar tönkre, 1 idő utána meg nem is megy.
2010. júl. 1. 22:47
 7/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok :)

Én is most fogok 2-3 hét múlva menni fodrászhoz vágatni :) Ha sima ollóval vágja a hajad a fodrász, akkor ilyen a vége: [link]

Ha pedig melegollóval, akkor meg ilyen : [link]

Látni lehet, mennyi már a kettő :) Bár nekem ugyanúgy megtörik a hajam vége 1 hónap után. :/ De észrevettem, hogy sokkal jobb a tapintása :) Most megyek majd harmadszorra ilyen vágásra. Lehet várni kell pár vágásig míg látni a hatást. De első használat után is érezhető már, hogy más a hajad állaga.

2010. júl. 2. 08:24
 8/12 anonim ***** válasza:

bocsi de lehet hogy nagyon hülyének fogtok képzelni de én nem tudom mi az a meleg olló

:S

2010. júl. 2. 17:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

A melegolló ez: [link]

Mikor bedugják a konnektorba, akkor az olló eleje felhevül. Ez a vágási módszer jobb, mint a sima a hajnövesztők számára, illetve annak is aki hosszútávon egészséges hajra vágyik. A hajad erősebb lesz, szebb fényű.

Rugalmasabb, elasztikusabb lesz és sokkal könyebben lehet gondozni :) Már az első vágásnál érezni fogod, hogy a hajad egész szerkezete egészségesebb lett. A melegollós hajvágás lezárja a hajvégeket és így az nem töredezik tovább. A rendszeres vágással kezelt haj pedig teljesen egészséges és ép lesz.

Ez általában ugyanolyan árban van, mint a sima ollós vágás, de ismerek olyan helyet is, ahol plusz 500-1000Ft.

2010. júl. 2. 18:29
 10/12 anonim ***** válasza:
ja értem ez jól hangzik:D
2010. júl. 2. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!