Igazából ilyen rihannás hajam volt, van, most azért szépen megnőtt... és azon gondolkodom, hogy levágatom egyenesre az egészet, ilyen jó "tépettre" (tudom, hogy a fodrászok utalják a kifejezést... :) Szóval hogx ne előre hosszabodjon, hanem csak simán egyforma hsoszzú legyen mindenhol. Nagyon szőke a hajam, nem szoktam vasalni, de azért nem a legegészségesebb. Megéri az árát? vagy ez is csak akkot jó ha rendszeresen ezzel vágják? egy alkalom nem elég? sztem sok az 5ezer, sajnálom érte, de jó lenne... :(
illetve ha az van fennt a neten, hogy 4900 akkor minden hosszuságra ugyanannyiba kerül? nem lehet olcsóbb rövid hajon?
2010. júl. 1. 21:41
2/12 anonim válasza:
Neee!!! Először ahol én voltam 4800-ért vágta le a hajam melegollóval. Már akkor sokaltam.... Bár ez mesterfodrász volt. Fodrászt váltottam egy simára 2500-ért vágja melegollóval a hajam és ugyanolyan jól, mint a mesterfodrász, sőt :)
2010. júl. 1. 21:45
3/12 A kérdező kommentje:
A csajhoz már régen jártam, ő is mesterfodrász, illetve tényeg jól levágja.... ahova most mentem ott 2300 simán ollóval, csak jó lenne a hajamnak a melegolló
2010. júl. 1. 21:49
4/12 anonim válasza:
Hmm.. :/ Hát ha nincs ott olcsóbban senki aki letudná vágni még melegollóssal akkor menj oda :) A hajad egészsége végülis fontos és tényleg nagyon jó ha ezzel az ollóval vágják le a végét. :) Nemtudom milyen időközönként szoktál járni fodrászhoz, de szerintem 3-4 havonként ez az összeg belefér :D Magamból indultam ki :)
2010. júl. 1. 21:55
5/12 A kérdező kommentje:
Nem járok fodrászhoz, csak nagy ritkán, itthon festem, bááár így sem olcsó, mert drága a festék! Köszönöm! ha tényleg emgéri lehet kipróbálom!
2010. júl. 1. 21:56
6/12 anonim válasza:
De hogyha most levágatod meleg ollóval, aztán meg simával, akkor tényleg csak pénzkidobás, mert akkor semmit nem ér. Amúgy is meleg ollóval ritkábban kell vágni, mert nem megy olyan hamar tönkre, 1 idő utána meg nem is megy.
2010. júl. 1. 22:47
7/12 anonim válasza:
Első vagyok :)
Én is most fogok 2-3 hét múlva menni fodrászhoz vágatni :) Ha sima ollóval vágja a hajad a fodrász, akkor ilyen a vége: [link]
Látni lehet, mennyi már a kettő :) Bár nekem ugyanúgy megtörik a hajam vége 1 hónap után. :/ De észrevettem, hogy sokkal jobb a tapintása :) Most megyek majd harmadszorra ilyen vágásra. Lehet várni kell pár vágásig míg látni a hatást. De első használat után is érezhető már, hogy más a hajad állaga.
2010. júl. 2. 08:24
8/12 anonim válasza:
bocsi de lehet hogy nagyon hülyének fogtok képzelni de én nem tudom mi az a meleg olló
Mikor bedugják a konnektorba, akkor az olló eleje felhevül. Ez a vágási módszer jobb, mint a sima a hajnövesztők számára, illetve annak is aki hosszútávon egészséges hajra vágyik. A hajad erősebb lesz, szebb fényű.
Rugalmasabb, elasztikusabb lesz és sokkal könyebben lehet gondozni :) Már az első vágásnál érezni fogod, hogy a hajad egész szerkezete egészségesebb lett. A melegollós hajvágás lezárja a hajvégeket és így az nem töredezik tovább. A rendszeres vágással kezelt haj pedig teljesen egészséges és ép lesz.
Ez általában ugyanolyan árban van, mint a sima ollós vágás, de ismerek olyan helyet is, ahol plusz 500-1000Ft.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!