Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A pattanasaim genetikai miatt...

A pattanasaim genetikai miatt alakulnak ki? Mi tevo legyek?

Figyelt kérdés

Rendesen taplalkozom, 2-3 liter vizet megiszom naponta, vitaminokat szedek(c,e,cink), elesztot eszek, kenem az arcom e vitaminnal, almaecettel, rendesen tisztitom..megis kijonnek, de allandoan..elmulik, de lesz helyette masik 2.

Rengeteg tulsulyos embert latok tokeletes borrel, gondolom nem taplalkoznak rendesen, megsincs egy pattanasuk sem..

2 borgyogyaszhoz is jartam, mindkettő sotret fele gyogyszert irt fel.. addig mig szedtem, gyonyoru volt a borom es meg utana is fel evig kb.. de nem akarom szedni orokke es nem is lehet.

Mit tehetnek meg? Elegge elszomorit hogy kb mindent megteszek es semmi haszna..

2019. febr. 16. 21:39
 1/3 PopCake válasza:
100%
Csináltass egy hormon panelt és vérvételt,vizeletvizsgálattal.Az sem mindeg,hány éves vagy,16 vagy 28.Májtisztító teát is ihatsz.
2019. febr. 16. 22:25
 2/3 A kérdező kommentje:
26 vagyok.. Szóval tényleg nem mindegy már..
2019. febr. 16. 22:53
 3/3 Miss Endzsi ***** válasza:
A hormonod a ludas.
2019. febr. 17. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!