Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ez miatt lehetnek a pattanásaim?

Ez miatt lehetnek a pattanásaim?

Figyelt kérdés
Elég csúnya pattanásaim vannak a homlokomon... próbáltam már arcpakolásokat, de nem segítettek. Az lenne a kérdésem; köze lehet ahhoz hogy nem iszok egyátalán vizet? :/ sajnos nem bírom az “íztelenségét” ezért csak cukros üdítőket iszok. Ha vizet innék, szerintetek elmúlna/csökkenne a pattanás?
2018. aug. 12. 11:15
 1/8 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy 16/L vagyok
2018. aug. 12. 11:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen , a tiszta viz sokat segítene. Ha pesti vagy idd nyugodtan a csapvizet
2018. aug. 12. 11:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Ne arcpakolásokat használj hanem arclemosókat.

A víz fogyasztás növelése pedig jobb lenne nem csak a bőrödnek.

Facsarj bele citromot, készíts teát ízesítővel, hígíts fel vízzel rostos levet, áztass vízbe gyümölcsöket vagy uborkát. Így lesz némi íze de máris jóval kevesebb fölösleges cukrot iszol.

2018. aug. 12. 14:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Sok-sok viz utan tud meregteleniteni
2018. aug. 12. 15:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Üdítőket egyáltalán nem ajánlott inni, de nem csak a pattanások miatt. Próbáld ki az ízesített vizeket, teát cukor nélkül, hátha. Az arcodra szalicilsavas arclemosót keress, ne pakolást.
2018. aug. 12. 16:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Olvastam régebben egy angol nyelvű cikmet amiben azt írták le hogy melyik területen mi okozhatja a pattanásokat,és a homlokra pont a vízhiányt mondta,miután elkezdtem több vizet inni (napi 2 liter) , nekem ott elmútak a ragyáim.
2018. aug. 12. 20:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Cikket*
2018. aug. 12. 20:44
 8/8 anonim ***** válasza:

#2 “Ha pesti vagy, igyál nyugodtan csapvizet.”

:D ??? Ennek mi köze van az egészhez? Egész Mo-n jó a csapvíz. De Pesten még a víz összetétele is más.. Jézusom.

Amúgy igen kérdező, lehet hozzá köze, annak is, hogy keveset is iszol (még ezekből a löttyökből is). Csapvízhez pedig vegyél szűrőt, hogy ne a klórt igyad, és egészségesebb is, mint egy műanyag palackos.

2018. aug. 14. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!