Ez miatt lehetnek a pattanásaim?
Figyelt kérdés
Elég csúnya pattanásaim vannak a homlokomon... próbáltam már arcpakolásokat, de nem segítettek. Az lenne a kérdésem; köze lehet ahhoz hogy nem iszok egyátalán vizet? :/ sajnos nem bírom az “íztelenségét” ezért csak cukros üdítőket iszok. Ha vizet innék, szerintetek elmúlna/csökkenne a pattanás?2018. aug. 12. 11:15
1/8 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy 16/L vagyok
2018. aug. 12. 11:16
2/8 anonim válasza:
Igen , a tiszta viz sokat segítene. Ha pesti vagy idd nyugodtan a csapvizet
3/8 anonim válasza:
Ne arcpakolásokat használj hanem arclemosókat.
A víz fogyasztás növelése pedig jobb lenne nem csak a bőrödnek.
Facsarj bele citromot, készíts teát ízesítővel, hígíts fel vízzel rostos levet, áztass vízbe gyümölcsöket vagy uborkát. Így lesz némi íze de máris jóval kevesebb fölösleges cukrot iszol.
4/8 anonim válasza:
Sok-sok viz utan tud meregteleniteni
5/8 anonim válasza:
Üdítőket egyáltalán nem ajánlott inni, de nem csak a pattanások miatt. Próbáld ki az ízesített vizeket, teát cukor nélkül, hátha. Az arcodra szalicilsavas arclemosót keress, ne pakolást.
6/8 anonim válasza:
Olvastam régebben egy angol nyelvű cikmet amiben azt írták le hogy melyik területen mi okozhatja a pattanásokat,és a homlokra pont a vízhiányt mondta,miután elkezdtem több vizet inni (napi 2 liter) , nekem ott elmútak a ragyáim.
8/8 anonim válasza:
#2 “Ha pesti vagy, igyál nyugodtan csapvizet.”
:D ??? Ennek mi köze van az egészhez? Egész Mo-n jó a csapvíz. De Pesten még a víz összetétele is más.. Jézusom.
Amúgy igen kérdező, lehet hozzá köze, annak is, hogy keveset is iszol (még ezekből a löttyökből is). Csapvízhez pedig vegyél szűrőt, hogy ne a klórt igyad, és egészségesebb is, mint egy műanyag palackos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!