Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudnátok nekem valami háziprak...

Tudnátok nekem valami házipraktikát amivel eltudom tüntetni a pattanásaim?

Figyelt kérdés
Nagyon zsíros és miteszeres a bőröm és tele van pattanással meg kicsit sebes az arcom.Használok krémeket és lemosogat de akkor is kipattog a bőröm nagyon zavaró.Tudnátok valami házi készítésű krémet vagy valami ötletet adni ami jót tesz a bőrnek?
2018. febr. 24. 19:02
 1/5 tyttöö ***** válasza:
Teafaolaj + Dermazin kenőcs.
2018. febr. 24. 19:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Bőrgyógyász+kozmetikus

Bőrtipusnak megfelelő bőrápolási rutin

Sport és sok víz

2018. febr. 24. 21:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egeszseges etkezes mindennek kb a kulcsa es a megfelelo vizfogyasztas.:) Hazipraktikak nem nagyon vannak pattanas eltuntesere, legalabbis nekem kb egyik sem vallt be. Borgyogyaszt is megprobalhatod es a kozmetikust, ok tenyleg tudnak segiteni, de nekem is elmondta a borgyogaszom, hogy az etkezes nagyon fontos ebben a helyzetben, nem szabad “trash” kajakon elni, sok vitamint kell bejuttatni a szervezetbe.
2018. febr. 24. 21:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálam is a diéta vált be. Tejterméket kivettem.
2018. febr. 25. 18:53
 5/5 anonim válasza:
Reggel és este moss szappannal arcot, és maximum valami enyhe krémet használj, hogy ne boruljon fel annyira a bőröd természetes zsírtartalma a szappan után. A pattanásokra próbáld ki a hintőport (kamillásat) egy kicsit vigyél föl az arcodra pl. este, lefekvés előtt. Gyulladáscsökkentő, és szárítja a pattanásokat / bőrt. Plusz az alkohol is segít, ha még nem nyomtad ki, de kinyomás után is fontos, hogy fertőtlenítsd a bőröd. Remélem tudtam segíteni.:)
2018. júl. 7. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!