Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy szedjem le a pattanásaim...

Hogy szedjem le a pattanásaim 2-3 nap alatt?

Figyelt kérdés
13 éves múltam, nem azt mondom, hogy durván pattanásos vagyok, de eléggé sajnos. Főleg a T-vonalban, de már megelégeltem, mert nagyon csúnyák, és fáj. Azt szeretném kérdezni, hogy nektek van e valami olyan trükkötök úgymond,ami leviszi szinte 2-3, max 1 hét alatt? Fogkrémet én is használok,micellás vizet is, bőrradírt is. De valahogy mégsem használ teljesen:(

2017. nov. 23. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Kozmetikus
2017. nov. 23. 22:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Fogkrém felesleges, nincs benne gyulladáscsökkentő. Csak szárítja a fejed, amitől zsírosabb lesz a bőröd.

Bőrradírt, fizikait (amit dörzsölsz), ne használj pattanásos bőrre.

Igaz, nekem csak egy-egy pattanás szokott lenni, azt gyógyszertárban kapható szalicilsavas alkohollal bekenem. Fülpiszkálóra cseppentem, mert tényleg CSAK a pattanást kell vele bekenni, mert nagyon szárít. Erre rá szoktam kenni egy Müllerben kapható krémet:

[link]

Olyan 8-900 ft körül lehet. Ezt is csak a pattanásra szoktam kenni.

2017. nov. 23. 22:35
 3/4 anonim ***** válasza:

A fogkrém szárítja a bőrödet. Épp, hogy táplálni kellene. Igényesen, de ne agresszíven tisztítsd meg az arcodat. Utána használj legalább egy nappali arckrémet.

Tini vagy, úgyhogy a hormonális zavar kipipálva, de ennek ellenére le lehet minimalizálni a problémát. Szerintem a legjobb lenne, ha elmennél egy kozmetikushoz és tanácsot kérnél tőle, mert ő látja is a bőrödet.

2017. nov. 23. 22:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, azt elfelejtettem leírni,már voltam kozmetikusnál, kb.1 hétig jobb volt, utána kezdődött minden előröl.
2017. nov. 26. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!