Hogyan vegyem rá a férjemet, hogy borbélyhoz menjen?
Hogyan vegyem rá a férjemet, hogy borbélyhoz menjen, és ne velem vágassa a haját és saját kezűleg a szakállát?
30 éve vagyunk házasok, azóta én vágom a haját, több-kevesebb sikerrel. A szakállát maga kezeli, de
mostanában el is hanyagolja, mondván, hogy nem szeret a tükörbe nézni. De hát akkor én nézzem őt ilyen rendetlenül? Olyan torzonborz :( csodálom, hogy az ismerősei, ügyfelei nem tették még szóvá. Nekem is olyan jól esne, ha egyszer egy ápolt, esetleg illatos szakállú férfiként közeledne hozzám.
Csatlakozom az elsőhöz, de azért még nem írnék.
Mindkettőtök lelke is ápolásra szorulna. Gondolom a múló idő fáj neki, azért nem szeret tükörbe nézni. Ha még él a szerem, vagy legalább pislákol, akkor kedvesen tudasd ezt IS vele. Hogy érezze, a meg-megjelenő ráncok, őszes tincsek ugyanolyan kedvesek neked, mint amikor megismerkedtetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!