Mit csináljak ha nagyon izzadok?
Figyelt kérdés
Nem öltözök nagyon melegen, mindig használok dezodort és
testpermetet, viszont sokszor izzadok a hónaljamnál és nagyon zavaró. Nincs valamin olyan dezodor ami ezt megelőzi?
2019. febr. 11. 18:01
1/3 anonim válasza:
Nem dezodor, Solutio antisudorica, patikában lehet venni.
2/3 anonim válasza:
Szinten azt tudom ajanlani, mint az elso valaszolo! Gyogyszertarban olyan 1000ft korul lehet kapni. Egy heten bekened a honaljad vele pl 2x-3x vattaval vekonyan es nagyon jo!
3/3 anonim válasza:
Még egy szavazat az Antisudoricara.
Én borzasztóan izzadós vagyok de amióta ezt kipróbáltam, nincs több izzadás a hónaljamnál!! Nem egészséges de hatásos.
A helyes használata le van írva a dobozában.
Ajánlom, hogy ne frissen borotvált illetve ne nedves hónaljra vidd fel a szert mert nagyon csípni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!