Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon izzadok, de csak akkor...

Nagyon izzadok, de csak akkor ha suliba vagyok. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Ha suliba vagyok akkor nagyon izzad a hónaljam. Máskor nem, csak annyit ami még természetes, ha meleg van. Borzasztóan zavar, hogy mindig foltot hagy a ruhámon. Még akkor is izzadok ha csak olyan laza nap van. Bárhova máshova megyünk nem tapasztalok ilyen erő izzadást. Mit tegyek?

2018. ápr. 22. 15:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Fűt a szerelem ;)
2018. ápr. 22. 16:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Termek jol ki vannak szelloztetve? Nem vagy stresszes a suliban?
2018. ápr. 22. 16:22
 3/9 anonim válasza:

A stressztol van,ez biztos

Gondolkodj azon,hogy mitol izgulhatsz a suliban,van e ott valaki,vagy csak szimplan a tanulasra parazol ra

Ha mashol nem jelentkezik az mar lehet egy berogzodes is,es minel tobbet gondolsz ra annak rosszabb lesz

Ha nagyon zavar vannak kulonbozo szerek amivel meg lehet szuntetni,es termeszetes dolgok is,viszont a szereket nem ajanlom,mivel oriasi mertekben karositanak

Nekem is ez volt a probleman,akugy meg hormonalis dolog is lehet,majd ki fogod noni tuti

2018. ápr. 22. 16:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Berögződés? Mit tehetek ellene? Annyira zavar 😥 aztán meg már arra parázok, hogy ne lássák azt a foltot és azért izzadok. Örögi kör 😩
2018. ápr. 22. 18:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Csomó márkájú izzadásgátlót használtam de nem segítettek. A kellemetlen szagokat eltüntetik de magát az izzadást nem.
2018. ápr. 22. 18:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom mitől lehet, de ragassz tisztasági betétet hónaljadhoz.

Nekem bevált;)

2018. ápr. 22. 21:08
 7/9 A kérdező kommentje:
De ha rövidujjúba vagyok akkor látszik ha odaragasztom. De hosszú ujjú felsőn nekem is bevált.
2018. ápr. 23. 15:13
 8/9 anonim válasza:

Sajnos akkor varnod kell,mig elmulik

Hidd el tudom milyen,de ki fogod noni es a lenyeg,hogy legyel magabiztos es maximum probalj ki hazi prkatikakat stressz eltuntetesere

2018. ápr. 23. 17:14
 9/9 anonim válasza:
mikroszálas hónaljbetétes alápóló.
2018. ápr. 24. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!