Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Eléggé izzadós típus vagyok,...

Eléggé izzadós típus vagyok, még ilyenkor is amikor elmegyek reggel suliba, már az 1. órán érzem, hogy izzadt a hónaljam:- (nyáron pedig az arcomon is nagyon izzadok. Tudtok ajánlani vmi jó izzadásgátlót, aminek nemcsak a neve van hanem tényleg jó?

Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 20:36
 1/9 anonim válasza:
100%
Ez engem is érdekelne!
2012. márc. 7. 19:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez lehet hormonális, de szerintem inkább idegi eredetű. El kellene menni nőgyógyászhoz, hogy hormon szint mérésre küldjön el /vérvétel,) ha az rendben van, akkor esetleg ideg orvos, vagy homeopátiás nyugtató szer, amire nem lehet rászokni és nincs mellék hatása. Vagy még ott van az idegerősítő/vegetatív, mely az izzadásért felelős/ B1 vitamin kúra.
2012. márc. 9. 17:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
solucio antisudorica. nekem és több ismerősömnek is bevált.
2012. márc. 9. 23:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

solucio antisudorica...... Rákerestem, mellékhatásról nem ír csak figyelmeztet, hogy olvasd el a mellékhatásait Hm. Vajon miért nem írták oda, mint más készítményeknél? Lehet, ha oda írják, akkor nem vesz senki?Ha olyan a szer, hogy a pólusokat eltömíti, bizony okozhat eü. problémákat. Nem a tünetet kell megszüntetni, hanem az okot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha egy gépkocsiban van egy üzemanyag jelző és mutatja, hogy kevés a benzin, nem a jelzőt szüntetjük meg, hanem az okot.

Ezért utálom a reklámot is, mert azt sugallja, vegyél be fájdalom csillapítót, húzd le a lázadat, akkor már egészséges vagy. Pedig a láz is a fájdalom is egy jelző

2012. márc. 10. 06:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Fokozott izzadás - Betegség tünete is lehet

Szerző: WEBBeteg - Dr. Dobi Gyöngyi

Betűméret

Az izzadás a testhőmérséklet szabályozásának természetes eszköze, elsősorban a túlmelegedéstől óvja meg a testet. A fokozott verejtékezés (hyperhidrosis) azonban lehet egyes betegségek tünete is, vagy társulhat bizonyos állapotokhoz is, például gyakran előfordul kövérség esetén.

A megnövekedett izzadás (hyperhidrosis) érintheti az egész testfelszínt, de jelentkezhet egy-egy meghatározott területen is. A verejtékezés és a bőrön lévő zsírsavképző baktériumok, gombák bomlástermékei jellegzetes szagot hoznak létre.

2012. márc. 10. 06:02
 6/9 anonim válasza:
0%
mosakodj meg :)_)))))
2012. ápr. 17. 20:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Jajj, jajj. Mennyit stresszeltem én magam ilyen hülyeségek miatt. Általánosban csak fekete felsőruházatot voltam hajlandó hordani, nehogy meglássák a hónaaljfoltot a többiek! Meg mindig jól odaszorítottam a karom a testemhez, aztán így még inkább izzadtam és még büdös is lett. Most már csak röhögök magamon. Manapság 23 évesen ahogy észrevettem, még mindig izzadékonyabb vagyok az átlagnál, de igazán leszarom. Egyedül, ha sportolni megyek, akkor olyan színű pólót veszek, amiben nem olyan szembetűnő. A lényeg, hogy ne legyél BÜDÖS, mert az undorító. Én a Vichy deóját használom, kurta drága. Nőnemű vagyok, és te?
2012. ápr. 17. 21:36
 8/9 A kérdező kommentje:
Én kan vagyok,18 éves és már kipróbáltam a drágábbnál drágább stifteket stb.,de egyikse használt.este fürdès után fújtam-kentem magam,próbáltam kombinálni,de semmit sem ér.lehet kipróbálom ezt az ecsetelős "csodaszert"
2012. ápr. 18. 17:03
 9/9 anonim ***** válasza:
használt?
2012. máj. 29. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!