Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon izzadok nyáron ez...

Hencz Mimi kérdése:

Nagyon izzadok nyáron ez miért van és mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

2017. aug. 3. 13:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Ilyen típus vagy. Van aki izzadósabb van aki nem annyira. Használj jó minőségű dezodort, parfümöt, viselj olyan ruhát ami nem "tapad" tehát lenge, tud a bőröd lélegezni, és zuhanyozz naponta többször
2017. aug. 4. 01:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Én csak a fülledt párás melegben izzadok veszettül, akkor én igyekszem minél kevesebb ruhát viselni, általában ha kimegyek a lakásból akkor egyrészes rövid ruhát veszek fel szigorúan, nem érdekel mennyire lehet belátni alá ha úgy adódik, meleg van csakígy tudom elviselni. Bent a lakásba meg végig meztelenkedek, ha főznöm kell akkor veszek fel kötényt a meztelen testemre és ennyi.

A testhezálló ruhákat nem is veszem fel ilyenkor csak a fürdőruhámat ha épp strandra megyek, de sokat járunk barátnőmmel olyan strandra ahol lehet nudizni, sajnos oda a páromat nem tudom elcsalni mert ő eléggé szégyenlős.

2017. aug. 4. 23:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Rendkívül izzadós vagyok, nem csak nyáron, de persze akkor a leginkább. Az első nagyjából leírta. Én egyszerre használok hintőport, golyós + fújós dezodort és Naturland oldatot. Ujjatlant soha, semmiképpen! Így is megszólnak, hogy büdös vagyok... :(
2017. aug. 6. 05:32
 4/5 PetiOS válasza:
Én is izzadok ebben a hőségben.És főleg mikor lezuhanyzom,megtörölközöm,pár perc múlva ömlik rólama víz.Ez mitől lehet?Mondjuk túlsúlyos is vagyok.Nade ha nincs hőség,nem taoasztalok ilyet.
2017. aug. 11. 08:56
 5/5 anonim válasza:
NE használj semminemű sprét, vagy egyéb sz@rt...Igyál elegendő vizet, parajdi sósat! Nagyon fontos! És "aktiválni kell a "'hármas melegítőt"'!
2017. aug. 11. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!