Miert baj ha nő létemre nem parfumozom magam?
Sokkal rosszabb, ha valaki messziről bűzlik a parfümtől.
A dezodor szerintem szükséges, de annak más a célja, nem elsősorban az illatosítás.
Nem kell, hogy egy nőnek folyton pacsuli illata legyen, elég, ha nem büdös...
Ha pedig a partnerednek szeretnél illatos lenni összebújás előtt, sokkal finomabb egy megfelelő testápoló. Azt minden porcikádon érezheti, és nem túl erős.
1) Nem baj. Ahogy előző megjegyezte, az zavarhatja az embereket, ha valakinek szaga van, míg az ha nincs, nem zavarhat senkit.
2) Vannak környezetbarát parfümök is, dehát szinte minden káros a környezetre :)
Én nemrég ismertem meg és merültem el az illatok világában, lehet ezt művészi szinten is csinálni :) Az átlagembernek ebből csak nyilván annyi jön le, hogy kellemes egy illat vagy sem, a hozzáértők viszont értékelik a különböző illatok keveredését, átmeneteit. Egy jó illat pont olyan, mint egy jó étel vagy egy komolyzenei darab. :)
Senkit se erdekel
En tusszogok a parfumoktol szoval nem hasznalok, de nem volt meg miatta komplexusom :D
Amíg nem vagy büdös senkit nem érdekel.
Dezodorokból, parfümökből vannak környezetbarátak is természetes illóolajokkal, akár csomagolás nélkül vagy visszaváltható tégelyekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!