Miért szőrös a hasam lány létemre?
Látható, de nem erős szőrszálak. Nem csak a hasam, a combom, a fenekem és az arcomon is vannak pihék. Esetleg ezek később megerősödhetnek?
Különösebben csak az zavar, hogy nem tudom mi ennek az oka.
3 éve menstruálok, de sosem jött meg pontosan. Bár az elején betudtam annak, hogy nem állt még be, de most már azért kezd ez is aggasztani. (Sok idegességtől lehet esetleg?)
Valamint elég sok pattanás van az arcomon, ami szintén egyre jobban zavar.
El kellne mennem vele orvoshoz? Lehet hormonprobléma? Ha igen, akkor azzal mit lehet kezdni?
17/l
Jajj nem kell PCOS-sel ijesztgetni. Nincs veled semmi baj. A nők is szőrösek, ez természetes. Van akinek erősebbek a szálak, van akinek több van, van akinek kevés, stb. Én 23 vagyok, vannak erősebb szőrszálaim, szőrtelenítek. (Kérdezz meg kozmetikust melyik területet hogyan érdemes.) A menzeszem sincs teljesen beállva, pár napot mindig csúszkál. Járok nőgyógyászhoz, nincs semmi bajom.
Persze elmehetsz orvoshoz, hogy biztosan minden rendben legyen és tanácsot is kaphatsz a pattanások kezelésére.
A netes diagnózisokat, cikkeket el kell felejteni, mert az két lehetőséget tart fenn. Az egyik a makkegészséges élet, a másik meg a halál. Átmenet nincs.
Kedvencem, amikor a házipatikán az inhalálásról olvastam, hogy milyen hatékony orrdugulásra, majd egy másik szintén házipatikás cikkben pedig oda teszik az inhalálást a mit NE csinálj orrduguláskor listára. Na ezek után egy ilyen oldalt, mint webbeteg meg házipatika nem olvasok, mert azok is össze vissza irkálnak, félrevezetik az embereket, meg riogatnak mindenféle szélsőséges betegséggel.
Menj el orvoshoz, és megmondja, hogy mi van.
Köszönöm a válaszokat, tanácsokat!
Annyira nem zavar a szőr, hogy hozzányúljak. Ilyen pihe szerű a legtöbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!